Duurzame rouwbloemen

De meest duurzame rouwbloemen zijn de bloemen uit de eigen tuin. Is het niet mogelijk om deze te gebruiken of wilt u toch iets bij de bloemist bestellen dan kunt u zich beperken tot Nederlandse seizoensbloemen.

Het assortiment bloemen en bloemstukken dat wij aanbieden is samengesteld door Voogsgerd Bloemen uit Enschede. Zij zijn in staat om rouwarrangementen te leveren waar zoveel mogelijk rekening is gehouden met de voorgeschreven duurzame elementen voor wat betreft keuze van de gebruikte bloemen en samenstelling van de arrangementen. De samenstelling van de arrangementen zal dan ook per maand / seizoen verschillen.

In deel vijf van de filmserie “De Makers” van Greenleave laten Els Gijsbers en Jeannet Raimond van Bloemkracht8 uit Amelisweerd, Bunnik zien hoe zij  mooi en duurzaam rouwbloemwerk met bloemen, bloeiende kruiden en takken maken die biologisch geteeld worden langs de kromme Rijn. Een mooie voorbeeld van duurzame bloemstukken.

 

 

Contactformulier Duurzame Uitvaart

Neem contact met mij op. Ik heb een vraag over de mogelijkheden om een uitvaart zo duurzaam mogelijk vorm te geven.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen. Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

We wensen iedereen veel geluk en gezondheid in 2021.
Dat 2021 een beter jaar mag worden dan 2020. We wensen…
Lees verder
Donatie voor WensAmbulance Oost-Nederland
De WensAmbulance Oost-Nederland mocht 20 oktober jl een mooie cheque ontvangen…
Lees verder