Uitvaart regelen

Uitvaart regelen Vredehof

Bij het regelen van een uitvaart komen veel dingen kijken, en dit terwijl men een enorm emotionele periode doormaakt. Er moeten keuzes worden gemaakt die vaak nog niet eerder zijn gedaan. Daarbij wilt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt. Om het regelen van de uitvaart en de plechtigheid goed te laten verlopen en uzelf hierin te ontlasten, kunt u te allen tijde contact opnemen met Vredehof Uitvaartverzorging. Met ruim 150 jaar ervaring in de uitvaartbranche verzorgen wij de uitvaart van uw dierbare graag op maat.

uitvaart regelen vredehof

Checklist overlijden

Bij een overlijden moet er veel geregeld worden. Om het voor u helder en overzichtelijk te houden wat en wanneer u dient te regelen, hebben wij een overzichtelijk stappenplan opgesteld. Bekijk het stappenplan en wat u dient te doen bij een overlijden.

Hoe u de uitvaart en de plechtigheid verder vorm kunt geven, daarover vindt u ook meer informatie op deze website. Maar uiteraard helpen wij u graag. Neem dan ook gerust contact met ons op.

Adviesgesprek

Neemt u contact met mij op voor een persoonlijk, vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen. Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Donatie voor Hospice Almelo
25-04-2024 / Afgelopen woensdag was de laatste cursusdag voor de vrijwilligers…
Lees verder
Warm hart voor Ronald McDonald Huiskamer
27-03-2024 / Op donderdagochtend 21 maart waren wij in ons Uitvaartcentrum…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.