Uitvaart regelen

Uitvaart regelen Vredehof

Bij het regelen van een uitvaart komen veel dingen kijken, en dit terwijl men een enorm emotionele periode doormaakt. Er moeten keuzes worden gemaakt die vaak nog niet eerder zijn gedaan. Daarbij wilt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt. Om het regelen van de uitvaart goed te laten verlopen en uzelf hierin te ontlasten, kunt u te allen tijde contact opnemen met Vredehof Uitvaartverzorging. Met 150 jaar ervaring in de uitvaartbranche verzorgen wij de uitvaart van uw dierbare graag op maat. Hieronder vindt u alvast meer informatie.

uitvaart regelen vredehof

Checklist overlijden

Bij een overlijden komen veel zaken die geregeld moeten worden. Om het voor u helder en overzichtelijk te houden wat en wanneer u dient te regelen, hebben wij een overzichtelijk stappenplan opgesteld. Bekijk het stappenplan en wat u dient te doen bij een overlijden.

Bij deze kunt u direct de checklist bij overlijden downloaden.

De uitvaart

Het regelen van de uitvaart dient vaak op korte termijn te gebeuren. Bij Vredehof Uitvaartverzorging staat u er nooit alleen voor. Onze uitvaartverzorgers zijn dag en nacht bereikbaar. Lees meer over de uitvaart en hoe u deze vormt kunt geven. U maakt uw wensen kenbaar, wij voeren het uit.

de uitvaart vredehof rouwvervoer

De plechtigheid

Hoe de plechtigheid van u of dierbare eruit komt te zien is helemaal aan u. Met meer dan 150 jaar ervaring neemt Vredehof graag een ondersteunende en adviserende rol op zich. Samen met u gaan we voor een passend en mooi afscheid. Wij helpen u graag met onder meer het regelen van de muziek, het rouwvervoer en eventuele uitvaartfotografie. Lees meer over het regelen van de plechtigheid.

Adviesgesprek

Neemt u contact met mij op voor een persoonlijk, vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek.

Gelieve deze velden in te vullen

Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen.
Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.

Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Informatie Corona
Gezien de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben wij uiteraard ook onze…
Lees verder
Oude pennen naar Vietnam
Vorig jaar hebben we afscheid genomen van ons oude logo en…
Lees verder