Bel bij overlijden: 088 1198 200

menu

Bel bij overlijden

088 1198 200

Home Over Vredehof Onze organisatie

Onze organisatie

 

Wij staan voor u klaar met aandacht en oog voor detail

Vredehof Uitvaartverzorging, vooral werkzaam in Twente, Salland en de Achterhoek, kent een lange traditie van aandacht, werkelijke betrokkenheid en zorg die verder gaat. Maar ook van vernieuwen. Wij honoreren alle individuele wensen en slaan geen detail over. Wij werken vrijwel uitsluitend met eigen mensen en middelen. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over 9 eigen aula’s en uitvaartcentra. Vredehof is neutraal en niet verbonden aan een verzekeringsmaatschappij. Wel hebben wij met de meeste maatschappijen cont(r)acten voor het uitvoeren van uitvaarten. Onze onafhankelijkheid geeft u de zekerheid van een perfect uitgevoerde uitvaart.

Register Uitvaartverzorgers

De uitvaartverzorgers van Vredehof zijn opgenomen in het Register Uitvaartverzorgers.
U wilt er zeker van zijn dat een uitvaart wordt geregeld door een professionele uitvaartverzorger. Om de vakbekwaamheid van uitvaartverzorgers te borgen is er het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg. Uitvaartverzorgers die voldoen aan de eisen van het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVU) en werkzaam zijn bij een keurmerkonderneming worden opgenomen in het Register Uitvaartverzorgers.

Vredehof als specialist

Vredehof is tevens specialist in mortuariumbeheer, gespecialiseerd en gecertificeerd overledenenvervoer, thanatopraxie en uitvaartsprekers. Daarnaast verzorgen wij opleidingen, trainingen en lezingen rondom het levenseinde. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op, wij geven dit online contact graag een persoonlijk vervolg.

 

Swier

Pedro Swier (Algemeen Directeur)

Contactformulier

Neem contact met mij op. Ik heb een algemene vraag over Vredehof.

Gelieve deze velden in te vullen

Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen.
Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.