Bel bij overlijden: 088 1198 200

menu

Bel bij overlijden

088 1198 200

Home Uitvaartcentra Deventer

Uitvaartcentrum Deventer

Roelofs Uitvaartverzorging

Met ingang van 1 juni 2017 is Uitvaartverzorging Roelofs en het Uitvaartcentrum Roelofs aan de Diepenveenseweg 76 in Deventer, deel gaan uitmaken van Vredehof Uitvaartverzorging. De naam Uitvaartverzorging Roelofs blijft gehandhaafd. Een bewuste en zelfs vanzelfsprekende keus aangezien de naam, de uitstekende reputatie en de lokale verbondenheid in de regio, al jaren een vertrouwd begrip is voor het verzorgen van uitvaarten. Vera Bestebreurtje en Els Schaap zullen als de bekende gezichten in Deventer en vanuit hun grote betrokkenheid bij de onderneming een rol van betekenis blijven spelen. 

Uitvaartcentrum Deventer

Uitvaartcentrum Roelofs

Het uitvaartcentrum aan de Diepenveenseweg in Deventer is er helemaal op ingericht om nabestaanden de gelegenheid te geven in alle rust afscheid te nemen. Niet alleen tijdens een condoleancebezoek, maar ook in de dagen voorafgaand aan de uitvaart.

De aula is uitermate geschikt om een uitvaartdienst te houden. Het komt steeds vaker voor dat mensen ervoor kiezen om de uitvaartplechtigheid in de aula van het uitvaartcentrum te laten plaatsvinden, in plaats van op de begraafplaats of in het crematorium. De ontvangstkamer in het uitvaartcentrum wordt dan gebruikt om de familie te condoleren en met elkaar iets te drinken en/of te eten. Op dit gebied is tegenwoordig bijna alles mogelijk: zowel patisserie, broodjes en warme hapjes als een eenvoudige of uitgebreide high-tea. In overleg bepalen wij uw wensen om deze vervolgens zo goed mogelijk te vervullen. Als u vragen hebt of als u simpelweg een indruk van het uitvaartcentrum wilt krijgen, mag u natuurlijk altijd bij ons binnenlopen.

Twee familiekamers 24 uur per dag beschikbaar

Omdat wij begrijpen dat zowel het rouwproces als het afscheid niet overhaast moeten worden, is er nu ook een familiekamer met een eigen ingang beschikbaar in het uitvaartcentrum. U krijgt de sleutel van deze sfeervolle, persoonlijke ruimte waar alleen u toegang toe hebt tot en met de dag van de uitvaart. Zo kunt u 24 uur per dag zelf bepalen wanneer, met wie en hoe lang u bij uw dierbare bent, zonder eerst een afspraak te hoeven maken. Vanzelfsprekend mag u de kamer een persoonlijk karakter geven door bijvoorbeeld foto’s of andere persoonlijke spullen neer te zetten. Alles is bij ons mogelijk om op de juiste manier afscheid te nemen van de overledene.

Uitvaartcentrum Deventer wordt ook gebruikt door Herman Bakker Uitvaartzorg. Herman Bakker is onderdeel van Vredehof Uitvaartverzorging.

Uitvaartverzorgers Deventer

Onze medewerkers bepalen onze dienstverlening. Inlevingsvermogen, flexibiliteit, professionaliteit en integriteit vormen de basis.

uitvaartverzorgster deventer zwolle els schaap
Els Schaap RU Meer informatie
uitvaartverzorgster Deventer Zwolle vera bestebreurtje
Vera Bestebreurtje RU Meer informatie
Uitvaartverzorger Deventer Bathmen Zwolle Henk Stoevenbeld
Henk Stoevenbelt RU Meer informatie