Uitvaart vooruit betalen

Nu alvast betalen voor later

U heeft geen uitvaartverzekering afgesloten, maar u wilt dat het geld dat u voor uw uitvaart beschikbaar heeft ook daadwerkelijk voor uw uitvaart gebruikt wordt.  Dat kan! U kunt nu alvast uw uitvaart vooruit betalen.
Er zijn veel redenen te bedenken waarom u nu al uw uitvaart regelt en betaalt. Een belangrijke reden is dat u hiermee voorkomt dat u later verplicht wordt om het spaargeld dat u opzij had gezet voor uw uitvaart, toch te moeten gebruiken voor de inkoop van bijvoorbeeld (verpleeghuis)zorg.

Uw uitvaart vooruit betalen, veilig en vertrouwd.

Via de Stichting Gelden Vooruitbetaalde Uitvaarten Vredehof betaalt en regelt u de uitvaart nu, of het overlijden nog ver weg is, of al heel dichtbij, dat maakt niet uit. De hoogte van het bedrag is geheel naar eigen keuze. Om inzicht te krijgen in de kosten van uw uitvaart maakt u eenvoudig een afspraak met een uitvaartleider van Vredehof voor een kosteloze voorbespreking.

De uitvaart wordt altijd uitgevoerd door Vredehof Uitvaartverzorging. De uitvaartverzorger die al sinds 1869 garant staat voor een perfect uitgevoerd laatste afscheid.  Een geruststellende gedachte. Met vooruit betalen geeft u ons het vertrouwen. Vredehof  heeft daarom de Stichting Gelden Vooruitbetaalde Uitvaarten Vredehof opgericht. Deze Stichting staat juridisch los van Vredehof Uitvaartverzorging.

 

Uitvaart vooruit betalen

 

Hoe werkt het

U heeft bij leven goede ervaringen gehad met Vredehof Uitvaartverzorging en heeft de wens dat uw uitvaart ook daadwerkelijk door Vredehof wordt uitgevoerd. U heeft de financiële middelen voor de uitvaart, en u wilt dat de middelen die voor uw uitvaart bestemd zijn, voor uw uitvaart worden aangewend.

Voorkom dat uw toenemende zorgkosten ten koste gaan van uw uitvaartwensen

Zeker bij de terugtredende overheid en de verminderde collectiviteitsgedachte, nemen bijvoorbeeld ook de door uzelf te betalen zorgkosten toe. U wilt echter niet dat dit ten koste gaat van het geld dat u voor uw eigen afscheid bestemd heeft.
Dan is een vooruitbetaling de aangewezen weg.

  • U stort een bedrag dat maximaal overeenkomt met de kosten van de wensen voor uw eigen uitvaart op een bankrekening van de Stichting Gelden Vooruitbetaalde Uitvaarten Vredehof.
  • U bent vrij om tussentijds geld bij te storten. De door u gestorte bedragen kunnen echter door u, of uw naasten, niet meer van de rekening afgehaald worden.
  • De uitvaart wordt uitgevoerd door Vredehof Uitvaartverzorging.
  • U ontvangt een korting van € 400,– op de uitvoering van uw uitvaart
  • U ontvangt een korting van € 150,– bij het inzetten van een uitvaartspreker door Declamo uitvaartsprekers tijdens de uitvaart
  • Indien er geld overblijft kan dit worden aangehouden voor nog te verwachten kosten met betrekking tot de uitvaart. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een grafsteen of de huurtermijnen voor een graf.
  • De daarna nog resterende gelden kunnen worden toegewezen aan een nieuwe of reeds bestaande vooruitbetaler.
  • U ontvangt persoonlijk uitnodigingen voor informatiebijeenkomsten en Open Dagen die Vredehof organiseert in uw woonplaats.

Fiscaal aantrekkelijk

Doordat uw storting een vooruitbetaling betreft, heeft dit als voordeel dat het voor uw uitvaart gereserveerde bedrag tot een bepaald maximum, is vrijgesteld van de vermogensrendementsheffing, de belasting die u moet betalen in box 3. De belastingtelefoon kan u hier nader over informeren.

Meer informatie of een afspraak maken

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij contact met u op.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen. Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Certificaten keurmerken verlengd
20-06-2024 / Wij zijn al enkele jaren de trotse bezitter van…
Lees verder
Uitbreiding rouwvervoer
19-06-2024 / We hebben er lang op moeten wachten, maar hij…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.