Uitvaartcentrum Vredehof Almelo

Vredehof Uitvaartcentrum Almelo ligt goed bereikbaar aan de rand van Almelo, naast de Algemene Begraafplaats en Crematorium Twente. Openheid, ruimte en licht zijn kenmerkende begrippen voor deze locatie in Almelo. Het uitvaartcentrum heeft de beschikking over een aula, een sfeervolle koffiekamer, een zaal voor rouwdiensten en drie privé familiekamers die verschillen van grootte en inrichting. Er zijn dan ook ruime keuzemogelijkheden voor een eigen invulling van het opbaren en de plechtigheid.
Er is volop parkeergelegenheid op eigen terrein en er is een laadpaal voor elektrische auto’s. Gelegen op slechts 10 minuten rijden van Wierden, biedt ons uitvaartcentrum in Almelo een toegankelijke en waardige locatie voor nabestaanden uit deze richting.

Open op elk moment

Door een eigen ingang zijn de drie 24-uurs privé familiekamers gedurende de gehele opbaarperiode dag en nacht toegankelijk voor de familie. Iedere familiekamer heeft een eigen sfeer en uitstraling. De familie kan hier, net als thuis, ook bezoek  ontvangen. Men kan zelf aan de kamer een heel eigen karakter geven door foto’s, muziek, tekeningen en andere persoonlijke items te plaatsen. Daarmee wordt de opbaring in Uitvaartcentrum Almelo nog meer een verlengstuk van de thuissituatie. Hierin wordt alle vrijheid gegeven.

Sfeerimpressie uitvaartcentrum:

Kennismaken en voorbespreken

De kennismaking met onze uitvaarleiders en een voorbespreking kan plaatsvinden in Uitvaartcentrum Almelo, maar uiteraard ook bij u thuis. Samen met de uitvaartleider van Vredehof bespreekt u de mogelijkheden en maakt u de keuzes die ú belangrijk vindt. Uw wensen leggen we vervolgens vast en indien gewenst ontvangt u een kostenopgave. Deze vormen de basis wanneer de uitvaart daadwerkelijk voorbereid wordt. Zodat het precies zo gaat zoals u wilde. Uiteraard zijn aan een voorbespreking geen kosten verbonden.

Om alvast een idee te krijgen van de wensen die u vast kunt leggen, kunt u onze Wilsbeschikking  downloaden.

Bekijk onze wilsbeschikking

Duurzame uitvaart

Bij een uitvaart komen veel producten en processen kijken die een impact op het milieu hebben. Denk aan een kist, een urn, een grafmonument maar ook de rouwstoet, de catering en de bloemen. Bij het kiezen van een onderdeel van het afscheid is er veel verschil in duurzaamheid te maken. Ook in Uitvaartcentrum Almelo is een duurzame uitvaart te realiseren.

Informatie over begraafplaatsen in de Gemeente Almelo is te vinden op de website van de gemeente Almelo

Uitvaartverzorgers Uitvaartcentrum Vredehof Almelo

Maak hieronder kennis met onze uitvaartverzorgers voor een uitvaart in Almelo. Zij staan te allen tijde voor u klaar. Persoonlijk contact staat daarbij voorop.

Sylvester Goossen RU
Meer informatie
Joke Beenakker RU
Meer informatie
Nanoescha Veldhuis RU
Meer informatie
Eddie Schoneveld RU
Meer informatie
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Adresgegevens:

Willem de Clercqstraat 89
Almelo

Lokaal telefoonnummer:

0546 - 81 33 34

Nieuws

Certificaten keurmerken verlengd
20-06-2024 / Wij zijn al enkele jaren de trotse bezitter van…
Lees verder
Uitbreiding rouwvervoer
19-06-2024 / We hebben er lang op moeten wachten, maar hij…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.