Keurmerken

Garantie voor kwaliteit

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.

Register Uitvaartverzorgers

De uitvaartverzorgers van Vredehof zijn opgenomen in het Register Uitvaartverzorgers.
U wilt er zeker van zijn dat een uitvaart wordt geregeld door een professionele uitvaartverzorger. Om de vakbekwaamheid van uitvaartverzorgers te borgen is er het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg. Uitvaartverzorgers die voldoen aan de eisen van het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVU) en werkzaam zijn bij een keurmerkonderneming worden opgenomen in het Register Uitvaartverzorgers.

ISO 9001:2015 Certificaat

Wij zijn trots te kunnen melden dat wij, naast het Keurmerk Uitvaartzorg en ISO voor het bedrijfsonderdeel Postmortale Zorg, nu het NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat hebben behaald voor onze gehele organisatie. Het ISO certificaat is van toepassing op het volgende: het regelen en uitvoeren van uitvaarten, het overbrengen en verlenen van de laatste zorg aan overledenen, mortuariumbeheer en thanatopraxie. ISO 9001 legt de nadruk op klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering. Het beleid, de efficiëntie van bedrijfsvoering en de processen en procedures zijn geoptimaliseerd en getoetst aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Door het behalen van het ISO 9001 certificaat voor onze gehele bedrijfsvoering zijn de klanten van Vredehof dan ook verzekerd van een optimale en continue kwaliteit van de diensten.

In het kort gezegd:
Vredehof zegt wat ze doet,
Vredehof doet wat ze zegt
En dat kan Vredehof ook bewijzen …

Uiteraard betekent dit niet dat we nu klaar zijn, ISO is een continue proces waarbij onze processen, procedures en de klanttevredenheid blijvend worden gemeten. Uw mening is en blijft dus voor ons heel belangrijk.

Keurmerk Uitvaartzorg

Mensen wordt steeds kritischer, eisen hoger, wensen uitgebreider en complexer. Om u daarin tegemoet te komen en zekerheid te kunnen geven, is Keurmerk Uitvaartzorg in het leven geroepen. Vredehof Uitvaartverzorging was de eerste onderneming die het Keurmerk behaalde. Kernbegrippen voor het keurmerk zijn:

  • Professionaliteit, transparantie, afspraak is afspraak, integriteit
  • Vastgestelde Algemene Voorwaarden
  • Geschillen Regeling door Ombudsman Uitvaartwezen

 

Keurmerk Uitvaartzorg   

 

 

Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Oude pennen naar Vietnam
Vorig jaar hebben we afscheid genomen van ons oude logo en…
Lees verder
Vacature Uitvaartmedewerkers
Binnen ons team Postmortale Zorg regio Deventer hebben wij ruimte voor:…
Lees verder