Duurzaam vervoer

Op het gebied van duurzaam vervoer van de overledene zijn er verschillende mogelijkheden. In de Uitvaartbus kunnen zowel de overledene als de nabestaanden mee. Voor het vervoer over een kortere afstand zijn de loopkoets, platte kar en de uitvaartfiets zeer geschikt. Deze alternatieven kennen geen uitstoot en hebben een lage milieu-impact bij productie. Wel is van belang dat deze vervoermiddelen niet over een langere afstand naar de uitvaartlocatie getransporteerd moeten worden, anders valt het milieuvoordeel weg. Dit geldt ook voor de koets met paarden of de kar die door een koe wordt getrokken.

Al deze opties zijn door Vredehof in te vullen. In het kader van duurzaamheid wordt aanbevolen om het gebruik van meerdere locaties voor opbaring, plechtigheid, condoleance en receptie en/of koffietafel zoveel mogelijk te voorkomen en te concentreren op één locatie. Het merendeel van onze uitvaartcentra zijn geschikt om aan deze wens te voldoen. Zie hiervoor elders op onze website. (link naar Vredehof/locaties)

 

Contactformulier Duurzame Uitvaart

Neem contact met mij op. Ik heb een vraag over de mogelijkheden om een uitvaart zo duurzaam mogelijk vorm te geven.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen. Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Informatie Corona
Gezien de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben wij uiteraard ook onze…
Lees verder
Oude pennen naar Vietnam
Vorig jaar hebben we afscheid genomen van ons oude logo en…
Lees verder