Grafstenen

Een steen die past bij uw dierbare

Grafstenen of gedenktekens zijn er in alle soorten en maten. Van natuursteen, brons en glas tot een combinatie van materialen. Ook de prijzen zijn heel divers. Een graf- of gedenksteen of grafmonument is heel persoonlijk. Daarom verwijzen wij u graag naar de specialisten op dit gebied. Wij hebben goede contacten met gedegen Twentse ondernemingen met jarenlange ervaring. Zij zijn bekend met de regionale wet en regelgeving en verzorgen graag de aanvraag van vergunningen en leges voor u. Ook voor het onderhoud van uw grafsteen kunt u bij hen terecht.

Duurzame grafstenen

U kunt er voor kiezen om een bestaand monument opnieuw te hergebruiken, veelal van Belgisch Hardsteen. Vele bestaande graven worden geruimd waar door er bestaande grafmonumenten beschikbaar zijn deze kunnen opnieuw worden hergebruikt. Er wordt een dun laagje van de bestaande steen afgeslepen waardoor er een nieuwe tekst op kan worden gezet. Geef een steen een nieuw leven, een mooi initiatief van Circle Stone. Een mooie oplossing dat past binnen een Duurzame Uitvaart.

Circle Stone

Meer weten?

Wij informeren u graag. Neem vrijblijvend contact op en kom in gesprek met één van onze ervaren uitvaartleiders. Wij helpen u verder. Daarnaast kunt u uw uitvaartwensen van te voren ook al vastleggen in een
wilsbeschikking (codicil).

Bekijk onze wilsbeschikking

Voor het regelen van de uitvaart van een dierbare kunt u te allen tijde contact opnemen.

grafstenen Vredehof

Contactformulier grafstenen

Neem contact met me op. Ik heb een vraag over grafstenen of grafmonumenten.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen. Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Certificaten keurmerken verlengd
20-06-2024 / Wij zijn al enkele jaren de trotse bezitter van…
Lees verder
Uitbreiding rouwvervoer
19-06-2024 / We hebben er lang op moeten wachten, maar hij…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.