Over Vredehof

Vredehof. Vertrouwd dichtbij.

Het gevoel dat iemand naast je staat en er voor je is op een van de meest kwetsbare momenten van je leven. Die blik van herkenning, het komt goed. Je voelt je gesterkt en weet dat je kunt vertrouwen op de mensen om je heen. Zodat je uiteindelijk kunt terugkijken met een goed gevoel. Welkom bij Vredehof. Vertrouwd dichtbij.

Vertrouwd dichtbij. Dat is wie èn wat we zijn.

Wanneer u geconfronteerd wordt met het verlies van uw naaste, dan wilt u maar één ding: een laatste eerbetoon dat rechtdoet aan het geleefde leven. Samen met uw dierbaren wilt u herdenken, passend op een manier die bij u en uw overleden dierbare past. Het afscheid is een moment van desorganisatie, maar ook een scharnierpunt in uw leven waarop u met een goed gevoel wilt terugkijken. Want u moet verder, verder met uw eigen leven hoe moeilijk dat soms ook is. Wij blikken samen op een waardige manier terug op het leven dat uw dierbare heeft geleefd. Dat leven heeft er immers voor gezorgd dat er een steen in de levensrivier is verlegd, het heeft een indruk achtergelaten die onuitwisbaar is. Die indruk, dat willen we samen met u herdenken. Ieder overlijden markeert niet alleen een einde, maar het is ook een nieuw begin.

Vertrouwd en dichtbij de wereld om ons heen.

Niet alleen staan wij stil bij kwetsbare momenten. Wij hebben ook oog voor zaken die kwetsbaar zijn of gaan worden en voor de wereld om ons heen. Een mooi voorbeeld is ons Vredehof Donatiefonds, waarbij wij jaarlijks schenkingen doen aan organisaties die een wereld van verschil kunnen maken. Hoe klein of groots hun bijdrage ook is. Ook vinden wij het belangrijk dat we kijken welke impact onze bedrijfsvoering en de uitvaart heeft op ons milieu. In alle facetten van het leven staan wij in dienst van datzelfde leven. We dragen zorg voor elkaar, voor onze maatschappij, maar vooral ook voor de mensen binnen onze eigen organisatie. We hechten waarde aan tradities en rituelen, we werken altijd met empathie voor u en met eerbied voor het leven.

Daarom zeggen wij vol trots: Wij zijn Vredehof. Vertrouwd dichtbij

Lees meer op onze blogpagina ‘Vredehof. Vertrouwd dichtbij’

 

 

Pedro Swier, Algemeen Directeur

 

Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Samen, in alle rust
05-09-2023 / Wij hebben de ingang van de familiekamers bij Uitvaartcentrum…
Lees verder
Donatie voor project 1Twente en DementieTwente
27-06-2023 / Mede door een donatie van het Vredehof Donatiefonds liggen…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.