Over Vredehof

Wij staan voor u klaar met aandacht en oog voor detail

Vredehof Uitvaartverzorging (Twente, Salland en de Achterhoek) staat voor werkelijke betrokkenheid en persoonlijke zorg die voorop staat. Wij honoreren alle individuele wensen en slaan geen detail over. Wij werken vrijwel uitsluitend met eigen mensen en middelen. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over 9 eigen aula’s en uitvaartcentra. Vredehof is neutraal en niet verbonden aan een verzekeringsmaatschappij. Wel hebben wij met de meeste maatschappijen cont(r)acten voor het uitvoeren van uitvaarten. Onze onafhankelijkheid geeft u de zekerheid van een perfect uitgevoerde uitvaart.

Vredehof is specialist in mortuariumbeheer, gespecialiseerd en gecertificeerd overledenenvervoer en thanatopraxie. Daarnaast beschikken wij over het Keurmerk Uitvaartzorg, zijn wij in het bezit van het ISO 9001 certificaat en zijn onze uitvaartverzorgers opgenomen in het Register Uitvaartverzorgers.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op, wij geven dit online contact graag een persoonlijk vervolg.

 

Pedro Swier, Algemeen Directeur

Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Uitvaartmedewerkers gezocht
Binnen ons team Postmortale Zorg hebben wij, in zowel team Salland…
Lees verder
We wensen iedereen veel geluk en gezondheid in 2021.
Dat 2021 een beter jaar mag worden dan 2020. We wensen…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.