De uitvaart

Alles over de uitvaart

Wanneer een dierbare komt te overlijden, moet er veel geregeld worden. En dit vaak allemaal op korte termijn. Bij Vredehof Uitvaartverzorging staat u er nooit alleen voor, onze uitvaartverzorgers helpen graag om op een mooie en persoonlijke manier afscheid te kunnen nemen.

uitvaartlocatie enschede
Vredehof Uitvaartcentrum Enschede

Tradities en decorum

Alles kan en alles moet kunnen bij een uitvaart is een veelgehoorde kreet. Dat is natuurlijk ook zo, toch houdt Vredehof ook vast aan tradities en decorum.

  • Een uitvaart regelen in kostuum;
  • Voorlopen bij de plechtigheid in slipjas;
  • Kist vervoeren met vlaggetjes op de auto.

Niet omdat het altijd zo gedaan is, maar omdat het een plechtigheid tot een plechtigheid maakt, gebaseerd op respect voor de dood en piëteit.

Kennismakingsgesprek Vredehof

Mag Vredehof de uitvaart van u of uw dierbare verzorgen?  Graag nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek. Vooraf de wensen bespreken ontlast u of uw nabestaanden met zorgen.

Uitvaartcentra Vredehof

Vredehof beschikt over eigen uitvaartcentra in Twente, Salland en de Achterhoek. Hierbij zijn we niet afhankelijk van andere partijen, dus de afscheidslocaties zijn beschikbaar wanneer u wilt.

Uitvaartcentrum Almelo
Uitvaartcentrum Almelo

Crematie regelen via Vredehof

Vredehof Uitvaartverzorging heeft ook ervaring in het begeleiden van crematies. Wil uw dierbare gecremeerd worden? Samen met u bespreken we graag de wensen en maken we van de crematie een persoonlijke uitvaart. Meer informatie leest u op onze crematie pagina.

Begrafenis regelen via Vredehof

Of kiest uw dierbare voor een mooi afscheid middels een begrafenis? In de regio Twente, Salland en de Achterhoek zijn vele mooie begraafplaatsen te vinden. Vredehof Uitvaartverzorging begeleidt u graag in het regelen van de begrafenis. Meer informatie leest u op onze begrafenis pagina.

enschede crematie

Wilsbeschikking via Vredehof

Naast een testament zijn er meer mogelijkheden om uw wensen te delen met uw nabestaanden, namelijk in een wilsbeschikking. In het kort is een wilsbeschikking een document waarin uw laatste wensen en voorkeuren geschreven staan. Een wilsbeschikking (codicil) is geen testament en om die reden worden hier geen geldzaken of ontroerende goed zaken in vermeld. Meer informatie vindt u op de pagina wilsbeschikking.

Uitvaartkosten Vredehof

Een vraag die we vraag gesteld krijgen is; “wat kost een uitvaart?” Graag verwijzen we u hiervoor door naar de pagina over uitvaartkosten.

Keurmerk Uitvaartzorg

Als uw partner of dierbare overlijdt, komt er veel op u af. U wilt een afscheid waar iedereen een mooie herinnering aan overhoudt. Een goede uitvaartverzorger helpt u hierbij. Maar hoe kies je die?Kies voor een uitvaartonderneming met een Keurmerk Uitvaartzorg. Dan weet u zeker dat een mooie uitvaart wordt geregeld. Het Keurmerk Uitvaartzorg biedt u de zekerheid dat u voor een uitvaartonderneming met een uitstekende dienstverlening kiest. Uitvaartondernemingen met dit Keurmerk bieden namelijk zonder uitzondering hoge kwaliteit. Ga naar www.keurmerkuitvaartzorg.nl voor een aangesloten uitvaartonderneming bij u in de buurt. Vredehof Uitvaartverzorging is keurmerkhouder.

Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Informatie Corona
Gezien de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben wij uiteraard ook onze…
Lees verder
Oude pennen naar Vietnam
Vorig jaar hebben we afscheid genomen van ons oude logo en…
Lees verder