Bel bij overlijden: 088 1198 200

menu

Bel bij overlijden

088 1198 200

Home Uitvaart regelen De uitvaart

De uitvaart

 

Minder vaststaande rituelen

Mensen verwachten steeds meer van een uitvaartonderneming. Er zijn steeds minder vaststaande rituelen en gebruiken. Creativiteit, meedenken, inlevingsvermogen en uiteindelijk de familie laten beslissen wat het beste past bij de uitvaart van hun dierbare. Dat is in toenemende mate de rol van uitvaartleider.

Tradities en decorum

Alles kan en alles moet kunnen bij een uitvaart is een veelgehoorde kreet. Dat is natuurlijk ook zo, toch houdt Vredehof ook vast aan tradities en decorum. Een uitvaart regelen in kostuum. Voorlopen bij de plechtigheid in slipjas. Een kist vervoeren met vlaggetjes op de auto. Niet omdat het altijd zo gedaan is, maar omdat het een plechtigheid tot een plechtigheid maakt, gebaseerd op respect voor de dood en piëteit.

Crematie regelen via Vredehof

Vredehof Uitvaartverzorging heeft ook ervaring in het begeleiden van crematies. Wil uw dierbare gecremeerd worden? Samen met u bespreken we graag de wensen en maken we van de crematie een persoonlijke uitvaart. Meer informatie leest u op onze crematie pagina.

Begrafenis regelen via Vredehof

Of kiest uw dierbare voor een mooi afscheid middels een begrafenis? In de regio Twente, Salland en de Achterhoek zijn vele mooie begraafplaatsen te vinden. Vredehof Uitvaartverzorging begeleidt u graag in het regelen van de begrafenis. Meer informatie leest u op onze begrafenis pagina.