De uitvaart

Alles over de uitvaart

Wanneer een dierbare komt te overlijden, moet er voor de uitvaart veel geregeld worden. En dit vaak allemaal op korte termijn. Bij Vredehof Uitvaartverzorging staat u er nooit alleen voor, onze uitvaartverzorgers helpen u graag om op een mooie en persoonlijke manier afscheid te kunnen nemen, zowel bij een begrafenis als bij een crematie.

Overweegt u een duurzame uitvaart of een uitvaart in clubstijl, zoals bijvoorbeeld de FC Twente Uitvaart, als specialist op deze gebieden kunnen wij u hierin perfect adviseren en begeleiden.

Tradities en decorum

Alles kan en alles moet kunnen bij een uitvaart is een veelgehoorde kreet. Dat is natuurlijk ook zo, toch houdt Vredehof ook vast aan tradities en decorum.

  • Een uitvaart regelen in kostuum;
  • Voorlopen bij de plechtigheid in slipjas;
  • Kist vervoeren met vlaggetjes op de auto.

Niet omdat het altijd zo gedaan is, maar omdat het een plechtigheid tot een plechtigheid maakt, gebaseerd op respect voor de dood en piëteit.

FC twente uitvaart vredehof

 

Uitvaartcentra Vredehof

Vredehof beschikt over eigen uitvaartcentra in Twente, Salland en de Achterhoek. Hierbij zijn we niet afhankelijk van andere partijen, dus de afscheidslocaties zijn beschikbaar wanneer u wilt.

Kennismakingsgesprek Vredehof

Mag Vredehof de uitvaart van u of uw dierbare verzorgen?  Graag nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek. Vooraf de wensen bespreken ontlast u of uw nabestaanden met zorgen.

Wilsbeschikking

Een wilsbeschikking biedt veel rust voor de nabestaanden, omdat het dan voor hen duidelijk is wat uw wensen en voorkeuren zijn. Download de wilsbeschikking hieronder.

Bekijk onze wilsbeschikking

Afspraak kennismakingsgesprek

Neem contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek of een voorbespreking van de uitvaart.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen. Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Certificaten keurmerken verlengd
20-06-2024 / Wij zijn al enkele jaren de trotse bezitter van…
Lees verder
Uitbreiding rouwvervoer
19-06-2024 / We hebben er lang op moeten wachten, maar hij…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.