Uitvaartcentrum Losser

Uitvaart Losser

Uitvaartcentrum Losser is gevestigd in een voor iedereen bekend en karakteristiek pand met volop parkeergelegenheid, midden in Losser aan de Bernhard Leurinkstraat 35. De sfeer is huiselijk en gemoedelijk, in harmonie met de heersende sfeer in Losser. Het plaatselijke verzorgingshuis, de kerken en horecagelegenheden voor koffietafels zijn naast de deur.

Let op: Bereikbaarheid Uitvaartcentrum Losser
Uitvaartcentrum Losser / Aula Vredehof aan de Bernard Leurinkstraat is in de periode van 20 januari –  6 maart 2020 minder goed bereikbaar voor auto’s.

Dit komt door wegwerkzaamheden aan de Bernard Leurinkstraat in het kader van het nieuwe Centrumplan Losser. De aula is via een tijdelijke voorziening bereikbaar voor mensen die met een auto de aula willen bezoeken. Hiervoor is een speciale omleiding.  Men moet via de Raadhuisstraat de Kerkstraat inrijden. Na de bocht bij slagerij Luijerink zijn aan de linkerzijde  van de Kerkstraat 2 parkeerplaatsen.  Men rijdt de laatste parkeerplaats op. Aan het eind van de parkeerplaats is een tijdelijke weg in de richting van de aula. Men kan over het trottoir, via het pand van tandarts Plantinga de Bernard Leurinkstraat oversteken om  de parkeerplaats van de aula te bereiken. Op de parkeerplaats van de aula zijn 10 parkeerplaatsen beschikbaar.

Zijn er nog vragen over onze bereikbaarheid neem gerust contact met ons op.

Uitvaartcentrum Losser
Uitvaartcentrum Losser

Uitvaartonderneming Losser

De aula in Losser is er volledig op gericht om nabestaanden in alle rust afscheid te laten nemen van de dierbare. Niet alleen tijdens de dienst, maar ook in de dagen er voor. U heeft 24 uur per dag toegang tot een privé familiekamer, die u volledig naar eigen wens kunt inrichten. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld foto’s, muziek en andere eigendommen mee te brengen. Alles in het teken om op een zo persoonlijk mogelijke manier afscheid te nemen. De familiekamer biedt een goed alternatief wanneer een thuisopbaring om praktische of emotionele redenen niet wenselijk of mogelijk is.

Een uitvaart geheel naar uw wens

De aula biedt alle ruimte voor indelingen en opstellingen naar de wens van de familie. De locatie leent zich ook uitstekend voor de grote condoleances die in Losser nog heel gebruikelijk zijn. Maak uw wensen bij uitvaartverzorger Losser kenbaar, wij voeren het voor u uit. Ieder persoon is uniek, zo ook elke uitvaart. Samen met u verzorgen wij de uitvaart op maat.

Een impressie:

 

Uitvaartverzorgers Uitvaartcentrum Losser

Maak hieronder kennis met onze uitvaartverzorgers voor een uitvaart in Losser.

Ron-de-Leeuw-vredehof uitvaartverzorging
Ron de Leeuw RU
Meer informatie
Dennis Flokstra-uitvaartverzorger vredehof
Dennis Flokstra RU
Meer informatie
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Lokaal telefoonnummer:

053 - 538 84 11

Nieuws

Vacature Uitvaartmedewerkers
Binnen ons team Postmortale Zorg hebben wij ruimte voor: Uitvaartmedewerkers (PT…
Lees verder
Bereikbaarheid Uitvaartcentrum Losser
Uitvaartcentrum Losser / Aula Vredehof aan de Bernard Leurinkstraat is in…
Lees verder