Bel bij overlijden: 088 1198 200

menu

Bel bij overlijden

088 1198 200

Home Uitvaartcentra Losser

Uitvaartcentrum Losser

Uitvaart Losser

Uitvaartcentrum Losser is gevestigd in een voor iedereen bekend en karakteristiek pand met volop parkeergelegenheid, midden in Losser aan de Bernhard Leurinkstraat 35. De sfeer is huiselijk en gemoedelijk, in harmonie met de heersende sfeer in Losser. Het plaatselijke verzorgingshuis, de kerken en horecagelegenheden voor koffietafels zijn naast de deur.

Uitvaartcentrum Losser

Uitvaartcentrum Losser

Uitvaartonderneming Losser

De aula in Losser is er volledig op gericht om nabestaanden in alle rust afscheid te laten nemen van de dierbare. Niet alleen tijdens de dienst, maar ook in de dagen er voor. U heeft 24 uur per dag toegang tot een privé familiekamer, die u volledig naar eigen wens kunt inrichten. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld foto’s, muziek en andere eigendommen mee te brengen. Alles in het teken om op een zo persoonlijk mogelijke manier afscheid te nemen. De familiekamer biedt een goed alternatief wanneer een thuisopbaring om praktische of emotionele redenen niet wenselijk of mogelijk is.

Een uitvaart geheel naar uw wens

De aula biedt alle ruimte voor indelingen en opstellingen naar de wens van de familie. De locatie leent zich ook uitstekend voor de grote condoleances die in Losser nog heel gebruikelijk zijn. Maak uw wensen bij uitvaartverzorger Losser kenbaar, wij voeren het voor u uit. Ieder persoon is uniek, zo ook elke uitvaart. Samen met u verzorgen wij de uitvaart op maat.

Een impressie:

 

Uitvaartverzorgers Losser

Onze medewerkers bepalen onze dienstverlening. Inlevingsvermogen, flexibiliteit, professionaliteit en integriteit vormen de basis.

uitvaartverzorger enschede losser glanerbrug ron de leeuw
Ron de Leeuw RU Meer informatie
uitvaartverzorger enschede losser dennis flokstra
Dennis Flokstra RU Meer informatie