Uitvaartcentrum Losser

Uitvaartcentrum Losser is gevestigd in een voor iedereen bekend en karakteristiek pand met volop parkeergelegenheid, midden in Losser aan de Bernhard Leurinkstraat 35. De sfeer is huiselijk en gemoedelijk, in harmonie met de heersende sfeer in Losser. Het plaatselijke verzorgingshuis, de kerken en horecagelegenheden voor koffietafels zijn naast de deur.

vredehof losser uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum Losser

Uitvaartonderneming Losser

De aula in Losser is er volledig op gericht om nabestaanden in alle rust afscheid te laten nemen van de dierbare. Niet alleen tijdens de dienst, maar ook in de dagen er voor. U heeft 24 uur per dag toegang tot een privé familiekamer, die u volledig naar eigen wens kunt inrichten. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld foto’s, muziek en andere eigendommen mee te brengen. Alles in het teken om op een zo persoonlijk mogelijke manier afscheid te nemen. De familiekamer biedt een goed alternatief wanneer een thuisopbaring om praktische of emotionele redenen niet wenselijk of mogelijk is.

Een uitvaart geheel naar uw wens

De aula biedt alle ruimte voor indelingen en opstellingen naar de wens van de familie. De locatie leent zich ook uitstekend voor de grote condoleances die in Losser nog heel gebruikelijk zijn. Maak uw wensen bij uitvaartverzorger Losser kenbaar, wij voeren het voor u uit. Ieder persoon is uniek, zo ook elke uitvaart. Samen met u verzorgen wij de uitvaart op maat.

Een impressie:

 

Kennismaken

Wilt u alvast kennismaken met onze uitvaartleiders in Losser? Dat kan in Uitvaartcentrum Losser of bij u thuis. Samen kijken we naar alle mogelijkheden en maakt u de keuzes die ú belangrijk vindt. Uw wensen leggen we vast en indien gewenst ontvangt u alvast een kostenopgave. Deze vormen de basis wanneer de uitvaart daadwerkelijk voorbereid wordt. Zodat het precies zo gaat zoals u wilde. Uiteraard zijn aan een voorbespreking geen kosten verbonden.

Wilsbeschikking

Een wilsbeschikking biedt veel rust voor de nabestaanden, omdat het dan voor hen duidelijk is wat uw wensen en voorkeuren zijn. Download de wilsbeschikking hieronder.

Download direct een Wilsbeschikking

De aangifte van overlijden regelt Vredehof voor u. Meer informatie is eventueel ook te vinden op de website van de gemeente Losser.

Uitvaartverzorgers Uitvaartcentrum Losser

Maak hieronder kennis met onze uitvaartverzorgers voor een uitvaart in Losser.

Ron-de-Leeuw-vredehof uitvaartverzorging
Ron de Leeuw RU
Meer informatie
Dennis Flokstra-uitvaartverzorger vredehof
Dennis Flokstra RU
Meer informatie
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Adresgegevens:

Bernhard Leurinkstraat 35
Losser

Lokaal telefoonnummer:

053 - 538 84 11

Nieuws

FC Twente gedenkplek Westerbegraafplaats
Vaklui hebben op zaterdag 4 september jl de bestrating aangelegd op…
Lees verder
Donatie voor ouder-kindkamer MST
Als feestelijke aftrap van het 10-jarig jubileumjaar van Uitvaartcentrum Enschede mochten…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.