De plechtigheid

Een passende plechtigheid

Hoe de plechtigheid eruit komt te zien bepaalt u helemaal zelf. Misschien wilt u live-muziek of wilt u een film tonen tijdens de plechtigheid. Misschien is er een uitvaartspreker of u wilt nog een laatste rit maken naar een bijzondere plek. Ook bestaat de mogelijkheid om de plechtigheid vast te laten leggen op film of foto. Er is heel veel mogelijk.

De uitvaartleider zal u hierbij graag adviseren.

condoleance boek plechtigheid vredehof

Uitvaartkisten Vredehof

Vredehof heeft een een ruime voorraad aan uitvaartkisten. Dit varieert van traditionele tot moderne en exclusieve uitvaartkisten. Meer informatie vindt u op onze uitvaartkisten pagina.

Uitvaartmuziek Vredehof

Muziek tijdens de uitvaart is voor velen een zeer belangrijk en gevoelig onderdeel. Dit is een heel persoonlijke keus. Zou u graag wat hulp hebben bij het kiezen van de muziek? Vredehof Uitvaartverzorging helpt u graag. Wij verwijzen u door naar onze uitvaartmuziek pagina.

Begeleiding kinderen tijdens de uitvaart

Een uitvaart is een vanzelfsprekend een erg emotioneel moment voor mensen. Voor (jonge) kinderen maakt dit vaak veel indruk. Wij adviseren en begeleiden kinderen voor en tijdens de uitvaart.

Rouwdrukwerk Vredehof

Vredehof Uitvaartverzorging beschikt over een eigen drukkerij. Hierdoor kunnen wij uw rouwdrukwerk snel verzorgen. Lees meer over het rouwdrukwerk van Vredehof.

Rouwbloemen Vredehof

Naast de muziek, zijn bloemen vaak ook erg belangrijk voor mensen tijdens de uitvaart. Het is een uiting van liefde, medeleven en afscheid. Hierover meer op onze rouwbloemen pagina.

Rouwvervoer Vredehof

Vredehof Uitvaartverzorging heeft de beschikking over een groot wagenpark met rouwvervoer. Denk hierbij aan traditionele rouwauto’s en volgauto’s. Lees hierover meer op onze rouwauto’s pagina.

Uitvaartsprekers Vredehof

Het laatste hoofdstuk van het verhaal: de uitvaartspreker. In een voorgesprek bepaalt u samen met de uitvaartspreker de inhoud van de toespraak. Onze ervaren uitvaartsprekers ondersteunen en adviseren u hier volledig in. Lees meer over onze uitvaartsprekers.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u interesse in één of meerdere diensten die hierboven zijn weergegeven? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en kom in gesprek met één van onze ervaren uitvaartleiders van Vredehof. Samen met u maken we uw uitvaart tot een passend, mooi afscheid dat voldoet aan uw wensen. Vooraf kunt u uw wensen ook al vastleggen in een wilsbeschikking (codicil).

Contactformulier

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Gelieve deze velden in te vullen

Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen.
Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.

Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Informatie Corona
Gezien de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben wij uiteraard ook onze…
Lees verder
Oude pennen naar Vietnam
Vorig jaar hebben we afscheid genomen van ons oude logo en…
Lees verder