Crematie

Cremeren in Twente, Salland en de Achterhoek

Er komt veel kijken bij een crematie en wij helpen u daar graag mee, zodat het tot in de puntjes goed verloopt. Alles gebeurt helemaal naar uw wens en wij adviseren u daarbij. Samen met u maken wij van de uitvaart een persoonlijk geheel en zorgen we ervoor dat u er later met een prettig gevoel op terug kijkt.

Crematie

Een crematieplechtigheid kunt u ook op verschillende manieren vorm geven. Denk hierbij aan een dienst in een uitvaartcentrum of andere locatie of in het crematorium zelf. Indien u dat wenst kunt u de kist zelfs tot aan de oven begeleiden. Uw uitvaartverzorger kan u hierover meer vertellen. Hoe de uitvaart eruit komt te zien bepaalt u helemaal zelf. Wij kunnen u hier uiteraard wel bij adviseren. Er is heel veel mogelijk. Wellicht wilt u muziek of wilt u een film laten zien tijdens de plechtigheid. De uitvaart moet helemaal naar uw wens zijn en wij zorgen ervoor dat alles goed verloopt. U kunt ons 24 uur per dag bereiken voor het maken van een afspraak. In een persoonlijk gesprek met een uitvaartleider komen er diverse onderwerpen aan bod. Zo nemen we de uitvaartwensen door en wordt het afscheid verder vormgegeven.

Wat gebeurt er met de as?

Na de wettelijke wachttijd van 1 maand krijgen de nabestaanden de beschikking over de as. U kunt dan zelf kiezen wat u hiermee doet. Eventueel verstrooien of de urn bijzetten in een graf. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Het crematorium of de uitvaartverzorger kan u hierbij adviseren. Wilt u de as zelf verstrooien? Controleert u dan vooraf of het mag op de door u gekozen plek. Hiervoor kunt u contact opnemen met de gemeente of met de eigenaar van de grond.

Informatie over cremeren kunt u ook vinden op de website van Crematoria Twente en Crematorium Steenbrugge.

Contactformulier

Neem contact met mij op. Ik heb een vraag over de crematie.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen. Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Bereikbaarheid Uitvaartcentrum Almelo
In verband met wegwerkzaamheden aan de Willem de Clercqstraat is Uitvaartcentrum…
Lees verder
FC Twente gedenkplek Westerbegraafplaats
Op vrijdag 29 oktober was de officiële opening van de FC…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.