Uitvaartcentrum Vredehof Enschede

Met aula’s verschillend van omvang en karakter

Over de indeling van Uitvaartcentrum Enschede is heel goed nagedacht: aan vrijwel iedere wens kan worden voldaan, voorafgaand en tijdens het afscheid. Omvang en inrichting van ruimtes kunnen vergaand worden aangepast. Uitvaartcentrum Enschede beschikt over een grote open, zeer lichte en toch intieme, hal. Deze fraaie hal kan voor meerdere doeleinden worden ingezet. Prettig is ook dat de entree zo is ingericht dat men bij slecht weer altijd naar binnen kan. Bij een condoleance hoeft men dan ook niet buiten te wachten. De ruimte is  geschikt voor een informeler samenzijn, maar kan ook gebruikt worden bij een afscheidsdienst.
Het uitvaartcentrum heeft meerdere aula’s, verschillend van omvang als van karakter. Zo is er altijd een passende aula voor specifieke wensen bij uitvaarten en afscheidsplechtigheden.
In het uitvaartcentrum is een rolstoel en rollator beschikbaar voor gebruik door de bezoekers.

Uitvaartcentrum Enschede
Uitvaartcentrum Enschede

Verzorgingsruimte

Samen met de nabestaanden bespreken we ook altijd wat de wensen zijn met betrekking tot het verzorgen van de overledene. Voor nabestaanden is het fijn om bij dit onderdeel van het laatste afscheid ook echt betrokken te kunnen zijn. Denk hierbij aan de verzorging van het kapsel, de make-up, maar ook aan het wassen van de overledene. Het uitvaartcentrum beschikt dan ook over een speciale verzorgingsruimte en een naastgelegen opvangkamer. In overleg met de nabestaanden wordt bekeken en afgesproken hoe deze laatste zorg vorm wordt gegeven.

Open op elk moment

Door een eigen ingang zijn de vijf 24-uurs privé familiekamers gedurende de gehele opbaarperiode dag en nacht toegankelijk voor de familie. U mag de kamer indelen zoals u zelf wil. Neem bijvoorbeeld eigen foto’s of andere persoonlijke eigendommen mee. Zodoende kunt u in alle rust en persoonlijke sfeer afscheid nemen van uw dierbare. Iedere familiekamer heeft een eigen sfeer en uitstraling. De uitvaartverzorger in Enschede laat u hier volledig vrij in.

Goed toegankelijk

Uitvaartcentrum Enschede is uitstekend toegankelijk, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Het uitvaartcentrum heeft parkeergelegenheid voor ruim 50 auto’s op het eigen terrein en is voorzien van een laadpaal voor elektrische auto’s.  De vestiging ligt op korte afstand van de snelweg. U vindt een bushalte bijna voor de ingang van het pand.

Impressie Uitvaartcentrum Enschede

 

Contact

Bij vragen of opmerkingen over onze aula in Enschede kunt u te allen tijde contact opnemen. Onze ervaren uitvaartverzorgers in Enschede staan dag en nacht voor u klaar.

Wilsbeschikking

Een wilsbeschikking biedt veel rust voor de nabestaanden, omdat het dan voor hen duidelijk is wat uw wensen en voorkeuren zijn. Download de wilsbeschikking hieronder.

Download direct een Wilsbeschikking

Duurzame uitvaart

Bij een uitvaart komen veel producten en processen kijken die een impact op het milieu hebben. Denk aan een kist, een urn, een grafmonument maar ook de rouwstoet, de catering en de bloemen. Bij het kiezen van een onderdeel van het afscheid is er veel verschil in duurzaamheid te maken. Ook in Uitvaartcentrum Enschede is een duurzame uitvaart te realiseren.

Uitvaartverzorgers Uitvaartcentrum Vredehof Enschede

Maak hieronder kennis met onze uitvaartverzorgers voor een uitvaart in Enschede. Zij staan te allen tijde voor u klaar. Persoonlijk contact staat daarbij voorop.

Lizette Jonkers-Roelofs RU
Meer informatie
Dennis Flokstra RU
Meer informatie
Herman Achterhuis RU
Meer informatie
Erik Sluijters
Meer informatie
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Adresgegevens:

Weth. Beversstraat 104, Enschede

Lokaal telefoonnummer:

053 - 431 23 89

Nieuws

Certificaten keurmerken verlengd
20-06-2024 / Wij zijn al enkele jaren de trotse bezitter van…
Lees verder
Uitbreiding rouwvervoer
19-06-2024 / We hebben er lang op moeten wachten, maar hij…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.