Vooraf regelen

Laat uw nabestaanden niet gissen naar uw wensen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om bij leven hun uitvaart te regelen. Daarmee voorkomt u dat nabestaanden moeten gissen naar uw wensen. Voor de naasten is het een waardevolle gedachte dat de uitvaart, wanneer het zover is, plaatsvindt zoals u zou willen. Er zijn vele keuzes en details die samen de uitvaart maken. Van de afscheidsmogelijkheden en het programma, tot de muziekkeuze en de sprekers.

uitvaart vooraf regelen vredehof

Maar ook het maken van een testament, het regelen van een uitvaartverzekering en het geheel of gedeeltelijk vooruit betalen van de uitvaart zijn mogelijkheden die u bij leven al kunt regelen.

Locaties Vredehof uitvaartverzorging

Vredehof is een organisatie met inmiddels 9 vestigingen in de regio Twente, Salland en de Achterhoek. Deze locaties beschikken allen over alle faciliteiten. Wilt u liever een andere locatie? Dan kan dit ook, vrijwel iedere locatie kan dienen als uitvaartlocatie. Bekijk hier al onze uitvaartcentra.

Uitvaartcentrum Enschede

uitvaartlocatie enschede
Uitvaartcentrum Enschede

Uitvaart

Mensen verwachten steeds meer van een uitvaartonderneming. De rituelen zijn minder vaststaand. De familie heeft meer ruimte voor creativiteit en meedenken bij het afscheid van hun dierbare. Vredehof houdt wel vast aan tradities en decorum. Een aantal voorbeelden hiervan zijn het regelen van een uitvaart in kostuum, het vervoeren van de kist met vlaggetjes op de auto en het voorlopen in slipjas. Lees hier meer over een uitvaart bij Vredehof uitvaartverzorging.

Crematie

Het vormgeven van een crematieplechtigheid kan op verschillende manieren. Hierbij kunt u denken aan de locatie van de plechtigheid. De invulling van de plechtigheid kunt u helemaal zelf bepalen, wij kunnen u hierover uiteraard adviseren. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken voor het maken van een afspraak.

Begrafenis

Het maken van de keus voor een begrafenis is een hele persoonlijke. U bepaalt helemaal zelf hoe de plechtigheid eruit komt te zien. Wij zullen ervoor zorgen dat alles naar wens verloopt. In gesprek met de uitvaartleider komen er verschillende onderwerpen aan bod. Op deze wijze worden de uitvaartwensen doorgenomen en wordt het afscheid verder vormgegeven.

Kennismakingsgesprek

Steeds meer mensen kiezen ervoor om bij leven hun uitvaart voor te bereiden. Op deze wijze hoeven nabestaanden niet te gissen naar uw wensen. Wanneer de uitvaart plaatsvindt zoals u het zou willen hebben, is dit voor de nabestaanden een zeer waardevolle gedachte. Wij raden een voorbespreking voor uw uitvaart dan ook aan. Onderwerpen die bij deze bespreking aan bod komen zijn o.a.: de muziekkeuze, sprekers en het programma. Wilt u een kennismakingsgesprek plannen? Plan uw kennismakingsgesprek.

Wilsbeschikking

Niet alle wensen na uw overlijden hoeft u op te nemen in een testament. In een wilsbeschikking kunnen een aantal wensen worden opgenomen. Lees meer over de Wilsbeschikking.

Download wilsbeschikking:

Testament

Wanneer u geen testament heeft opgesteld wordt uw nalatenschap verdeeld volgens het versterferfrecht. In een testament kunt u afwijken van de standaardregels van dit recht. Lees hier meer over het opstellen van uw testament.

Kosten van een uitvaart

Uw persoonlijke wensen bepalen de kosten van uw uitvaart. De grootte van uw gezelschap en de keus van de bloemstukken zijn bijvoorbeeld aspecten die de kosten bepalen. Daarnaast zijn de kosten van een begrafenis over het algemeen hoger dan bij een crematie. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend, persoonlijk en kosteloos adviesgesprek. Lees hier meer over de kosten van een uitvaart.

Uitvaart vooruit betalen

Betaal nu alvast voor uw uitvaart. Op deze manier zorgt u ervoor dat het geld dat u beschikbaar heeft ook daadwerkelijk voor uw uitvaart gebruikt wordt. Via de stichting Gelden Vooruitbetaalde Uitvaarten Vredehof betaald en regelt u de uitvaart nu. Of de uitvaart al heel dichtbij is of nog heel ver weg, dat maakt niet uit. Lees hier meer over het vooruit betalen van de uitvaart.

Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Informatie Corona
Gezien de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben wij uiteraard ook onze…
Lees verder
Oude pennen naar Vietnam
Vorig jaar hebben we afscheid genomen van ons oude logo en…
Lees verder