Vooraf regelen

Laat uw nabestaanden niet gissen naar uw wensen

Om uw nabestaanden te ontlasten maar zeker ook voor uw eigen gemoedsrust, is het verstandig al vroegtijdig na te denken over uw uitvaart en vooraf al enkele zaken te regelen. U kunt uw wensen natuurlijk in een persoonlijk gesprek kenbaar maken, maar ook op papier vastleggen in een Wilsbeschikking of Wensenboekje. Daarmee voorkomt u dat nabestaanden moeten gissen naar uw wensen.

Voor de naasten is het een waardevolle gedachte dat de uitvaart, wanneer het zover is, plaatsvindt zoals u zou willen. Er zijn vele keuzes en details die samen de uitvaart maken. Van de keuze voor een begrafenis of crematie, de afscheidsmogelijkheden en het programma, tot de muziekkeuze en de sprekers. Vooraf regelen van de uitvaart geeft dan ook veel rust.

Maar ook het maken van een testament, het regelen van een uitvaartverzekering en het geheel of gedeeltelijk vooruit betalen van de uitvaart zijn mogelijkheden die u bij leven al kunt regelen.

Kennismakingsgesprek

Op onze website is veel informatie te vinden. Maar heeft u nog vragen of heeft u advies nodig? Dan helpen wij u graag. Maak dan een afspraak voor een voorbespreking van uw uitvaart.

 

Afspraak voorbespreking

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen. Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

We wensen iedereen veel geluk en gezondheid in 2021.
Dat 2021 een beter jaar mag worden dan 2020. We wensen…
Lees verder
Donatie voor WensAmbulance Oost-Nederland
De WensAmbulance Oost-Nederland mocht 20 oktober jl een mooie cheque ontvangen…
Lees verder