Uitvaartcentrum Goor

Tijhuis Uitvaartverzorging

Met ingang van 20 december 2016 is Tijhuis Uitvaartverzorging en het Uitvaartcentrum de Borgh gelegen achter de RK Kerk aan de Pastoriestraat 3 in Goor, deel gaan uitmaken van Vredehof Uitvaartverzorging. Het uitvaartcentrum in Goor biedt alle benodigde faciliteiten voor een passende uitvaart.

uitvaartondernemers goor

Uitvaartcentrum Goor – De Borgh

Het Uitvaartcentrum De Borgh in Goor biedt alle faciliteiten voor een waardig afscheid. Er is gelegenheid tot het houden van rouwdiensten en koffietafels. In het uitvaartcentrum zijn er twee huiselijke 24-uurs familiekamers gerealiseerd waarin de overledene tot aan de dag van de uitvaart kan verblijven. De familie kan hier, net als thuis, indien gewenst ook bezoek ontvangen.

Men kan zelf aan de kamer een heel eigen karakter geven door foto’s, muziek, tekeningen en andere persoonlijke items te plaatsen. Daarmee wordt de opbaring in Uitvaartcentrum De Borgh nog meer een verlengstuk van de thuissituatie. Hierin wordt alle vrijheid gegeven. Het enige waarop Vredehof toeziet is of de (brand)veiligheid niet in het geding is. Vredehof zal iedere dag een preventief controlebezoek verrichten. De familiekamer biedt daarnaast een goed alternatief wanneer een thuisopbaring om praktische of emotionele redenen niet wenselijk of mogelijk is.

uitvaartcentrum goor vredehof de borgh

Steeds vaker komen verzoeken om betrokken te zijn bij het verzorgen van de overledene. Om aan deze wens te kunnen voldoen is er door uitvaartverzorger Goor een aangepaste familie-verzorgingsruimte in het uitvaartcentrum gecreëerd.

Het uitvaartcentrum heeft voldoende parkeergelegenheid en is goed toegankelijk voor invalide bezoekers. Bij vragen kunt u te allen tijde vrijblijvend contact opnemen.

Een impressie:

 

 

 

Uitvaartverzorgers Uitvaartcentrum Goor

Maak hieronder kennis met onze uitvaartverzorgers van uitvaartcentrum Goor.

Jan Nijhuis uitvaartverzorger vredehof
Jan Nijhuis RU
Meer informatie
Joke-Beenakker uitvaartverzorger vredehof
Joke Beenakker RU
Meer informatie
Rita-Bos-Bronsvoort uitvaartverzorger vredehof
Rita Bos-Bronsvoort RU
Meer informatie
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Lokaal telefoonnummer:

0547 - 260400

Nieuws

Vacature Uitvaartmedewerkers
Binnen ons team Postmortale Zorg hebben wij ruimte voor: Uitvaartmedewerkers (PT…
Lees verder
Bereikbaarheid Uitvaartcentrum Losser
Uitvaartcentrum Losser / Aula Vredehof aan de Bernard Leurinkstraat is in…
Lees verder