Na de uitvaart

Regelen na de uitvaart

Ook na de uitvaart moeten er veel zaken geregeld worden. Vredehof ondersteunt en adviseert u graag in het regelen van zaken na de uitvaart. In ons jarenlange bestaan hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd met waardevolle contacten in de hele regio. Of dat nu gaat om administratieve of juridische zaken of rouwbegeleiding. Neem ook hierover gerust contact met ons op.

Asbestemming

Wanneer u of uw dierbare kiest voor cremeren dan wordt de as 30 dagen na de crematie vrijgegeven. Dit is wettelijk bepaald. Vervolgens bewaart het crematorium de as nog 6 maanden, zodat u kunt bepalen wat u gaat doen met de as. Lees meer over de mogelijkheden voor een asbestemming.

Dankbetuigingen

Denkt u erover na om dankbetuigingen te verzenden of het wel/ niet plaatsen van een dankbetuiging-advertentie? Op onze pagina over dankbetuigingen voorziet Vredehof u graag van meer informatie.

Grafstenen

Kiest u of uw dierbare er voor om begraven te worden? In dat geval zoekt u waarschijnlijk ook een grafsteen. Meer informatie hierover vindt u op onze pagina over grafstenen.

Afwikkeling nalatenschap

Het regelen van administratieve zaken zit u niet op te wachten na het overlijden van uw dierbare. Om u hierin zoveel mogelijk te ontlasten helpen wij u graag. Vredehof verwijst u graag door naar een betrouwbare adviseur voor de afwikkeling nalatenschap.

Social media na overlijden

Het komt na een overlijden vaak voor dat er van de overledene nog meerdere social media accounts bestaan. Velen vragen zich af wat ze hier mee aan moeten. Op onze pagina over social media na overlijden leest u wat de mogelijkheden zijn.

Boeken rouwverwerking

Boeken kunnen handvatten bieden tijdens het rouwproces. Vredehof helpt u graag in het rouwproces met een aantal boeken over rouwverwerking.

Contactformulier

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen. Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Certificaten keurmerken verlengd
20-06-2024 / Wij zijn al enkele jaren de trotse bezitter van…
Lees verder
Uitbreiding rouwvervoer
19-06-2024 / We hebben er lang op moeten wachten, maar hij…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.