Bel bij overlijden: 088 1198 200

menu

Bel bij overlijden

088 1198 200

Home Vooraf regelen Wat kost een uitvaart

Wat kost een uitvaart

 

Wat kost een uitvaart?

“Wat kost een uitvaart? Een vraag die vaak aan ons wordt gesteld. De kosten van een uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Wilt u afscheid nemen met een groot gezelschap? of kiest u voor een afscheid in besloten kring? Ook de keus van de kist en bloemstukken speelt een rol. Daarnaast krijgt u te maken met de vaste kosten voor het verzorgen en regelen van de uitvaart, de begrafenis of de crematie. Het is dan ook heel verstandig om vooraf na te gaan wat u kwijt bent voor een uitvaart. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk, vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek.

Begraven of cremeren

De kosten van een uitvaart zijn bij een begrafenis meestal hoger dan bij een crematie. Dit heeft te maken met bijkomende grafkosten en toekomstig grafonderhoud. Grafkosten verschillen per gemeente. Ook de kosten van een grafsteen kunnen behoorlijk oplopen. Het is dan ook verstandig om u van te voren goed te oriënteren en eventueel informatie op te vragen.

Uitvaartkosten berekenen

Op het internet zijn verschillende rekentools te vinden om vooraf de uitvaartkosten te berekenen. Dit kan een indicatie geven, maar laat nooit het exacte bedrag zien. Om een realistisch en goed beeld te krijgen van de kosten van de uitvaart raden wij u aan een afspraak voor een voorbespreking te maken. Samen met de uitvaartverzorger van Vredehof bespreekt u de mogelijkheden en maakt u de keuzes die ú belangrijk vindt. Uw wensen leggen we vast. Deze vormen de basis wanneer de uitvaart daadwerkelijk voorbereid wordt.  Zodat het precies zo gaat zoals u wilde. En u tijdig een goed beeld heeft van de kosten!

Adviesgesprek

Neemt u contact met mij op voor een persoonlijk, vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek.

Gelieve deze velden in te vullen

Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen.
Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.