Begrafenis

De keus voor een begrafenis is heel persoonlijk. In Twente, de Achterhoek en Salland zijn vele diverse begraafplaatsen te vinden. Zowel gemeentelijke begraafplaatsen tot begraafplaatsen met een religieuze achtergrond. Over het algemeen zijn de kosten bij een begrafenis hoger dan bij een crematie. Voor nabestaanden is het vaak fijn en troostgevend om een plek te hebben om de overledene te bezoeken. Daarnaast is er de mogelijkheid van begraven in de natuur. Natuurbegraven neemt zelfs toe in populariteit. De redenen om te kiezen voor een laatste rustplek in de natuur zijn divers. Voor een natuurliefhebber kan dit een heel mooi persoonlijk afscheid zijn. Onze uitvaartverzorgers adviseren u hier graag bij.

Invulling van de begrafenis

Hoe de begrafenisplechtigheid eruit komt te zien bepaalt u helemaal zelf. Wij kunnen u hier uiteraard wel bij adviseren. Er is heel veel mogelijk. De uitvaart moet helemaal naar uw wens zijn en wij zorgen ervoor dat alles goed verloopt. U kunt ons 24 uur per dag bereiken voor het maken van een afspraak. In een persoonlijk gesprek met een uitvaartleider komen er diverse onderwerpen aan bod. Zo nemen we de uitvaartwensen door en wordt het afscheid verder vormgegeven.

Wij raden u aan om vooraf vast te leggen of u kiest voor een begrafenis of crematie. Bij de keus voor een begrafenis is het vooraf vaak mogelijk om een plek te reserveren. Dit geeft de nabestaanden rust in een zeer emotionele periode. Uw uitvaartwensen kunt u vastleggen in een wilsbeschikking en eventueel doorgeven tijdens de voorbespreking.

Vredehof Uitvaartverzorging

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn voor ons erg belangrijk. Daarnaast leveren wij u optimale service en kwaliteit. Doordat wij altijd erg goed op alle details letten, zorgen we voor een perfect uitgevoerde crematie. Met onze betrokken benadering en de complete dienstverlening maken we het verschil. Onze toegewijde en gedreven medewerkers hebben veel ervaring en gaan gedetailleerd te werk. Uw wensen zijn leidend en wij hebben daarin een adviserende rol.

Onze kenmerken

  • Professionaliteit
  • Integriteit
  • Aandacht voor details
  • Inlevingsvermogen
  • Persoonlijke betrokkenheid

Wij honoreren al uw individuele wensen en slaan geen enkel detail over. We beschikken over 9 eigen aula’s en uitvaartcentra. Het voordeel is dat wij neutraal zijn en niet zijn verbonden aan een verzekeringsmaatschappij. Met de meeste maatschappijen hebben wij wel contact voor het uitvoeren van uitvaarten. Deze onafhankelijkheid geeft u de zekerheid van een perfect uitgevoerde uitvaart.

 

Contactformulier

Neem contact met mij op. Ik heb een vraag over begraven.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen. Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Certificaten keurmerken verlengd
20-06-2024 / Wij zijn al enkele jaren de trotse bezitter van…
Lees verder
Uitbreiding rouwvervoer
19-06-2024 / We hebben er lang op moeten wachten, maar hij…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.