Bel bij overlijden: 088 1198 200

menu

Bel bij overlijden

088 1198 200

Home Uitvaart regelen De uitvaart Begrafenis

Begrafenis

 

Het maken van een keus voor een begrafenis is een hele persoonlijke. In Twente, Salland en de Achterhoek zijn veel verschillende begraafplaatsen te vinden, van gemeentelijke begraafplaatsen tot begraafplaatsen met een religieuze achtergrond. De kosten voor een begrafenis liggen over het algemeen hoger dan de kosten voor een crematie. Voor nabestaanden kan het echter fijn en troostgevend zijn om de mogelijkheid te hebben de overledene te bezoeken en om een plek te hebben om te rouwen. Onze uitvaartverzorgers adviseren u hier graag bij.

Invulling van de begrafenis

Hoe de begrafenisplechtigheid eruit komt te zien bepaalt u helemaal zelf. Wij kunnen u hier uiteraard wel bij adviseren. Er is heel veel mogelijk. De uitvaart moet helemaal naar uw wens zijn en wij zorgen ervoor dat alles goed verloopt. U kunt ons 24 uur per dag bereiken voor het maken van een afspraak. In een persoonlijk gesprek met een uitvaartleider komen er diverse onderwerpen aan bod. Zo nemen we de uitvaartwensen door en wordt het afscheid verder vormgegeven.

Het is in ieder geval verstandig om vooraf vast te leggen of dat u kiest voor een begrafenis. Ook is het vaak mogelijk om vooraf een plek op een begraafplaats te reserveren. Dit geeft uw nabestaanden rust op een moeilijk moment. Uw keuze voor begraven en uw voorkeur voor de begraafplaats kunt u vastleggen in een wilsbeschikking en eventueel doorgeven aan de uitvaartleider tijdens de voorbespreking.

Vredehof Uitvaartverzorging

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn voor ons erg belangrijk. Daarnaast leveren wij u optimale service en kwaliteit. Doordat wij altijd erg goed op alle details letten, zorgen we voor een perfect uitgevoerde crematie. Met onze betrokken benadering en de complete dienstverlening maken we het verschil. Onze toegewijde en gedreven medewerkers hebben veel ervaring en gaan gedetailleerd te werk. Uw wensen zijn leidend en wij hebben daarin een adviserende rol.

Onze kenmerken

  • Professionaliteit
  • Integriteit
  • Aandacht voor details
  • Inlevingsvermogen
  • Persoonlijke betrokkenheid

Wij honereren al uw individuele wensen en slaan geen enkel detail over. We beschikken over 9 eigen aula’s en uitvaartcentra. Het voordeel is dat wij neutraal zijn en niet zijn verbonden aan een verzekeringsmaatschappij. Met de meeste maatschappijen hebben wij wel contact voor het uitvoeren van uitvaarten. Deze onafhankelijkheid geeft u de zekerheid van een perfect uitgevoerde uitvaart.

 

Contactformulier

Neem contact met mij op. Ik heb een vraag over begraven.

Gelieve deze velden in te vullen

Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen.
Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.