Bel bij overlijden: 088 1198 200

menu

Bel bij overlijden

088 1198 200

Home Uitvaart regelen De plechtigheid Uitvaartmuziek

Uitvaartmuziek

 

Muziek tijdens de uitvaart

Muziek tijdens de uitvaart is een heel persoonlijke keus. Om u bij de keuze van de uitvaartmuziek behulpzaam te zijn verwijzen wij u graag door naar het muziekboek van Crematoria Twente.

Muziekboek Crematoria Twente

Crematoria Twente beschikt over een zeer uitgebreide en veelzijdige muziekcollectie. Uit het door hen samengestelde muziekboek kan de familie een keuze maken uit religieuze, klassieke en moderne muziek. Hieronder vindt u de link naar het muziekboek en heeft u de mogelijkheid om het meest bekende fragment uit een muziekstuk te beluisteren.

Ga naar het muziekboek van Crematoria Twente.

Uiteraard kunt u ook eigen muziek gebruiken tijdens de plechtigheid. Uw muziek kunt u aanleveren op (originele) cd’s of via de website van het crematorium middels een mp3-bestand. De muziek dient altijd uiterlijk 24 uur voor de plechtigheid bij ons binnen te zijn.

Live-muziek bij de uitvaart

Heeft u belangstelling voor live-muziek tijdens de plechtigheid? Dat is uiteraard ook mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer informatie over de uitvaartmuziek van Vredehof Uitvaartverzorging? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en kom in gesprek met één van onze ervaren uitvaartleiders. Wensen voor de uitvaart kunt u vooraf ook al vastleggen in een wilsbeschikking (codicil).

De uitvaart regelen voor een dierbare van u? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op.

Contactformulier muziek

Neem contact met mij op. Ik heb een vraag over muziek bij de uitvaart.

Gelieve deze velden in te vullen

Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen.
Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.