Uitvaartmuziek

Muziek tijdens de uitvaart

Muziek tijdens de uitvaart is een heel persoonlijke keus. Om u bij de keuze van de uitvaartmuziek behulpzaam te zijn kan het muziekboek van Crematoria Twente een goede hulp zijn.

Muziekboek Crematoria Twente

Crematoria Twente beschikt over een zeer uitgebreide en veelzijdige muziekcollectie. Uit het door hen samengestelde muziekboek kan de familie een keuze maken uit religieuze, klassieke en moderne muziek. Hieronder vindt u de link naar het muziekboek en heeft u de mogelijkheid om het meest bekende fragment uit een muziekstuk te beluisteren.

Ga naar het muziekboek van Crematoria Twente.

Uiteraard kunt u ook eigen muziek gebruiken tijdens de plechtigheid. Uw muziek kunt u aanleveren op een USB stick, via de mail of via de website van het crematorium middels een mp3-bestand. De muziek dient altijd uiterlijk 24 uur voor de plechtigheid bij ons binnen te zijn.

Uitvaartmuziek

Live-muziek bij de uitvaart

Heeft u belangstelling voor live-muziek tijdens de plechtigheid? Dat is uiteraard ook mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer informatie over uitvaartmuziek tijdens de plechtigheid? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wensen voor muziek tijdens de uitvaart kunt u vooraf ook al vastleggen in een wilsbeschikking (codicil).

De uitvaart regelen voor een dierbare van u? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op.

Contactformulier muziek

Neem contact met mij op. Ik heb een vraag over muziek bij de uitvaart.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen. Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Donatie voor Hospice Borne
13-11-2023 / Afgelopen donderdag was Pedro Swier op bezoek bij Hospice…
Lees verder
Een goed gesprek
09-10-2023 / We wensen je mooie herinneringen toe en een goed…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.