Uitvaartkisten

Van traditioneel tot modern en duurzaam

Vredehof heeft een grote collectie uitvaartkisten op voorraad, van traditioneel tot modern en exclusief. De keuze is enorm. Zo zijn er kisten van massief hout, sloophout of fineer. Vindt u duurzaamheid belangrijk? Wij ook, en daarom bieden wij u ook op dat gebied vele mogelijkheden. De kisten kunnen onbehandeld blijven, maar ze kunnen ook gelakt of geschilderd worden. Zelfs een unieke beschildering of print is mogelijk. Een andere mogelijkheid is een opbaarplank met lijkwade. Onze uitvaartleiders adviseren u uiteraard graag.

Hieronder een kleine greep uit de vele mogelijkheden

 

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u interesse in een uitvaartkist van Vredehof of vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Leg uw uitvaartwensen vast in gesprek met één van onze ervaren uitvaartleiders. Een aantal wensen kunt u ook al vastleggen in een wilsbeschikking (codicil). Uitvaart regelen voor een dierbare? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier kisten

Neem contact met mij op. Ik heb een vraag over kisten.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen. Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Bereikbaarheid Uitvaartcentrum Almelo
In verband met wegwerkzaamheden aan de Willem de Clercqstraat is Uitvaartcentrum…
Lees verder
FC Twente gedenkplek Westerbegraafplaats
Op vrijdag 29 oktober was de officiële opening van de FC…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.