Opbaren en verzorgen

Die laatste waardevolle momenten

De manier en de plaats van opbaren en verzorgen van de overledene, is van wezenlijk belang voor de rouwverwerking. Samen met de nabestaanden wordt de keuze gemaakt voor een thuisopbaring, een opbaring in het uitvaartcentrum of een combinatie van beide. Veel uitvaartcentra beschikken over 24-uurs familiekamers waar u op ieder moment van de dag terecht kunt. In overleg is ook een andere locatie bespreekbaar. De verzorging van de overledene gebeurt in nauwe samenspraak met de nabestaanden. Indien gewenst kunnen de naasten helpen met de laatste zorg.

Thuis opbaring

Ook als nabestaanden kiezen voor een thuisopbaring is het vanzelfsprekend dat Vredehof een deel van de zorg overneemt. Er wordt gezorgd voor zaken als koeling thuis, airconditioning als dat nodig is en de dagelijkse controle van de overledene. Ook zullen afspraken gemaakt worden over de wijze waarop de condoleance zal plaatsvinden, dit kan thuis of op een nader te bepalen locatie zoals bijvoorbeeld een aula.

Contactformulier opbaren en verzorgen

Neem contact met mij op. Ik heb een vraag over het opbaren en verzorgen van een overledene.

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen. Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Donatie voor WensAmbulance Oost-Nederland
De WensAmbulance Oost-Nederland mocht 20 oktober jl een mooie cheque ontvangen…
Lees verder
Informatie Corona
Gezien de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben wij uiteraard ook onze…
Lees verder