Bel bij overlijden: 088 1198 200

menu

Bel bij overlijden

088 1198 200

Home Vooraf regelen Kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

 

Vooraf uw wensen bespreken, ontlast uw nabestaanden

Steeds meer mensen kiezen ervoor om bij leven hun uitvaart voor te bereiden. Daarmee voorkomt u dat nabestaanden moeten gissen naar uw wensen. Voor de naasten is het een waardevolle gedachte dat de uitvaart, wanneer het zover is,  plaatsvindt zoals u zou willen. Er zijn vele keuzes en details die samen de uitvaart maken. Van de afscheidsmogelijkheden en het programma, tot de muziekkeuze en de sprekers. Daarnaast krijgt u direct een goed beeld van de kosten van de uitvaart. Een voorbespreking van uw uitvaart is dan ook aan te raden.

vredehof kennismakingsgesprek

Pedro Swier (Algemeen Directeur)

Voorbespreking

Samen met de uitvaartverzorger van Vredehof bespreekt u de mogelijkheden en maakt u de keuzes die ú belangrijk vindt. Uw wensen leggen we vast en indien gewenst ontvangt u alvast een kostenopgave. Deze vormen de basis wanneer de uitvaart daadwerkelijk voorbereid wordt. Zodat het precies zo gaat zoals u wilde. Uiteraard zijn aan een voorbespreking geen kosten verbonden. De voorbespreking kan plaatsvinden op een locatie van Vredehof, maar uiteraard ook bij u thuis.
Om alvast een idee te krijgen van de wensen die u vast kunt leggen, adviseren wij u onze Wilsbeschikking te downloaden.

Download hier een voorbeeld van een wilsbeschikking.

Vredehof uitvaartcentra

Vredehof Uitvaartverzorging heeft vele uitvaartcentra in de Achterhoek, Twente en Salland. Benieuwd naar een uitvaartcentrum bij u in de buurt? Bekijk onze pagina van uitvaartcentra.

Een afspraak maken

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij contact met u op voor een afspraak.

Gelieve deze velden in te vullen

Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen.
Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.