Begraven in Deventer

Met ingang van 1 januari 2024 voert Vredehof Begraafplaatsbeheer het beheer van de gemeentelijke algemene begraafplaatsen in Bathmen en Deventer. Het gaat vooral om de algemene gemeentelijke begraafplaats Tjoenerhof in Diepenveen en de Algemene begraafplaats Bathmen aan de Prinses Margrietlaan. De eigenaar van de begraafplaatsen, de gemeente Deventer, blijft verantwoordelijk voor de vaststelling van de tarieven en het beleid.

De Tjoenerhof is ruim en parkachtig opgezet.

Door de afwisseling van bos, heesters, hagen, gras, bospaden en bodembedekkers heeft de begraafplaats een bijzonder karakter. In de kleine bosstroken is ook de grove den te vinden, wat kenmerkend is voor de structuur van het Sallandse landschap. De begraafplaats is ruim 4 hectare groot. U kunt er genieten van de natuur genieten en een wandeling maken. Centraal op de begraafplaats staat de aula, de ontmoetingsplaats om afscheid te nemen van dierbaren.

Algemene begraafplaats in Bathmen met authentieke aula

Algemene begraafplaats aan de Prinses Margrietlaan is een begraafplaats voor het dorp Bathmen en de directe omgeving. De begraafplaats is 1,5 ha groot en de graven liggen in grasvelden die worden omgeven door hagen. De hele begraafplaats wordt afgescheiden door een bosstrook. Centraal  tussen het oude en nieuwe deel ligt Aula Bathmen. Deze lijkt met zijn rieten kap op een Saksische boerderij en past mooi bij het landelijke karakter.

Vredehof Begraafplaatsbeheer is verantwoordelijk voor de begraafplaats-administratie, het beheer en de informatie voorziening, de communicatie en het houden van toezicht op het onderhoud van de gemeentelijke algemene begraafplaatsen. Daar hoort ook het beheer op de begraafplaatsen zelf bij, zoals het uitzoeken van een graf, het begeleiden bij de begrafenis en het delven van graven.

Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met Vredehof Begraafplaatsbeheer via het telefoonnummer 088 –1198 270 of via het mailadres begraafplaatsbeheer@vredehof.nl of het contactformulier hieronder.

Aula Bathmen

Begraafplaatsen Deventer

  • Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met u op te nemen. Meer informatie kunt u nalezen in onze Privacy-verklaring.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Certificaten keurmerken verlengd
20-06-2024 / Wij zijn al enkele jaren de trotse bezitter van…
Lees verder
Uitbreiding rouwvervoer
19-06-2024 / We hebben er lang op moeten wachten, maar hij…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.