Bel bij overlijden: 088 1198 200

menu

Bel bij overlijden

088 1198 200

Home Uitvaartcentra Bentelo

Uitvaartcentrum Bentelo

Vredehof Bentelo

Vredehof heeft vele eigen uitvaartcentra in heel Twente. We zijn niet afhankelijk van anderen, dus de locaties zijn beschikbaar wanneer u wilt. Bovendien beschikken de locaties over alle faciliteiten. De inwoners van Bentelo kunnen uiteraard gebruik maken van de diensten van Tijhuis Uitvaart Uitvaartverzorging in Goor. Met ingang van 20 december 2016 is Tijhuis Uitvaartverzorging en het Uitvaartcentrum de Borgh gelegen achter de RK Kerk aan de Pastoriestraat 3 in Goor, deel gaan uitmaken van Vredehof Uitvaartverzorging.

Uitvaartcentrum De Borgh

Het Uitvaartcentrum De Borgh biedt alle faciliteiten voor een waardig afscheid. Er is gelegenheid tot het houden van rouwdiensten en koffietafels. In het uitvaartcentrum zijn er twee huiselijke 24-uurs familiekamers gerealiseerd waarin de overledene tot aan de dag van de uitvaart kan verblijven. De familie kan hier, net als thuis, indien gewenst ook bezoek ontvangen. Men kan zelf aan de kamer een heel eigen karakter geven door foto’s, muziek, tekeningen en andere persoonlijke items te plaatsen. Daarmee wordt de opbaring in Uitvaartcentrum De Borgh nog meer een verlengstuk van de thuissituatie. Hierin wordt alle vrijheid gegeven. Het enige waarop Vredehof toeziet is of de (brand)veiligheid niet in het geding is. Vredehof zal iedere dag een preventief controlebezoek verrichten. De familiekamer biedt daarnaast een goed alternatief wanneer een thuisopbaring om praktische of emotionele redenen niet wenselijk of mogelijk is.

Steeds vaker komen verzoeken om betrokken te zijn bij het verzorgen van de overledene. Om aan deze wens te kunnen voldoen is er een aangepaste familie-verzorgingsruimte in het uitvaartcentrum gecreëerd.

Het uitvaartcentrum heeft voldoende parkeergelegenheid en is goed toegankelijk voor invalide bezoekers.

Heeft u voorkeur voor een andere plek? Dat kan ook, vrijwel iedere plek kan als uitvaartlocatie dienen. Een kerk is een bekende locatie, maar ook een verenigingsgebouw, een tuin, het verzorgingshuis, het dorpshuis of het lokale theater is mogelijk. Het enige dat nodig is, is toestemming van de eigenaar van het betreffende gebouw of de grond.

Een impressie