Bel bij overlijden: 088 1198 200

menu

Bel bij overlijden

088 1198 200

Home Uitvaartcentra Glanerbrug

Uitvaartcentrum Glanerbrug

Uitvaarthuis Glanerbrug

Vredehof Uitvaartverzorging heeft in samenwerking met het Parochiebestuur Maria Vlucht in de voormalige pastorie aan de Kerkstraat een unieke mogelijkheid voor opbaren en condoleancebezoeken gerealiseerd, het Uitvaarthuis Glanerbrug.

Twee 24-uurs kamers

Op de benedenverdieping van het gebouw zijn twee opbaarkamers gerealiseerd die 24 uur per dag voor de familie toegankelijk zijn. In feite is het dus een huiskamer-opbaring, maar dan niet bij de nabestaanden zelf thuis. Het heeft daarom dan ook de naam “Uitvaarthuis Glanerbrug” gekregen. Als nabestaande ontvangt u een sleutel van de uitvaartverzorger in Glanerbrug, waarmee u op elk moment van de dag toegang heeft tot de familie privé kamer. U bent vrij om de kamer volledig naar eigen wens in te richten. Zo kunt u bijvoorbeeld foto’s en andere persoonlijke eigendommen meenemen. Alles in het teken om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken.

Het uitvaartcentrum is voor alle inwoners van Glanerbrug, ongeacht gezindte en verzekering. Uitvaart verzorgen in Glanerbrug? Neem contact op en kom in gesprek met één van onze ervaren uitvaartverzorgers.

Een impressie

 

 

Uitvaartverzorgers Glanerbrug

Onze medewerkers bepalen onze dienstverlening. Inlevingsvermogen, flexibiliteit, professionaliteit en integriteit vormen de basis.

Uitvaartverzorgster enschede glanerbrug Lizette jonkers
Lizette Jonkers-Roelofs Meer informatie
uitvaartverzorger enschede glanerbrug berry aarts
Berry Aarts RU Meer informatie
Uitvaartverzorger Almelo Enschede Glanerbrug Johan Vrugteveen
Johan Vrugteveen RU Meer informatie
uitvaartverzorger enschede losser glanerbrug ron de leeuw
Ron de Leeuw RU Meer informatie
uitvaartverzorger enschede losser dennis flokstra
Dennis Flokstra RU Meer informatie