Uitvaartcentrum Glanerbrug

Uitvaarthuis Glanerbrug

Vredehof Uitvaartverzorging heeft in samenwerking met het Parochiebestuur Maria Vlucht in de voormalige pastorie aan de Kerkstraat een unieke mogelijkheid voor opbaren en condoleancebezoeken gerealiseerd, het Uitvaarthuis Glanerbrug.

Twee 24-uurs kamers

Op de benedenverdieping van het gebouw zijn twee opbaarkamers gerealiseerd die 24 uur per dag voor de familie toegankelijk zijn. In feite is het dus een huiskamer-opbaring, maar dan niet bij de nabestaanden zelf thuis. Het heeft daarom dan ook de naam “Uitvaarthuis Glanerbrug” gekregen. Als nabestaande ontvangt u een sleutel van de uitvaartverzorger in Glanerbrug, waarmee u op elk moment van de dag toegang heeft tot de familie privé kamer. U bent vrij om de kamer volledig naar eigen wens in te richten. Zo kunt u bijvoorbeeld foto’s en andere persoonlijke eigendommen meenemen. Alles in het teken om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken.

Uitvaarthuis Glanerbrug

Het uitvaartcentrum is voor alle inwoners van Glanerbrug, ongeacht gezindte en verzekering.

Een impressie

 

Kennismaken

Wilt u kennismaken met onze uitvaartleiders? Dat kan in Uitvaarthuis Glanerbrug of bij u thuis. Samen kunnen we dan kijken we naar alle mogelijkheden en maakt u de keuzes die ú belangrijk vindt. Uw wensen leggen we vast en indien gewenst ontvangt u alvast een kostenopgave. Deze vormen de basis wanneer de uitvaart daadwerkelijk voorbereid wordt. Zodat het precies zo gaat zoals u wilde. Uiteraard zijn aan een voorbespreking geen kosten verbonden.

Wilsbeschikking

Een wilsbeschikking biedt veel rust voor de nabestaanden, omdat het dan voor hen duidelijk is wat uw wensen en voorkeuren zijn. Download de wilsbeschikking hieronder.

Download direct een Wilsbeschikking

Duurzame uitvaart

Bij een uitvaart komen veel producten en processen kijken die een impact op het milieu hebben. Denk aan een kist, een urn, een grafmonument maar ook de rouwstoet, de catering en de bloemen. Bij het kiezen van een onderdeel van het afscheid is er veel verschil in duurzaamheid te maken. Ook in Uitvaarthuis Glanerbrug is een duurzame uitvaart te realiseren.

De aangifte van overlijden regelt Vredehof voor u. Meer informatie is eventueel ook te vinden op de website van de gemeente Enschede

Uitvaartverzorgers Uitvaartcentrum Glanerbrug

Maak kennis met onze uitvaartverzorgers voor een uitvaart in Glanerbrug.

Lizette Jonkers-Roelofs RU
Meer informatie
Berry Aarts RU
Meer informatie
Dennis Flokstra RU
Meer informatie
Erik Sluijters
Meer informatie
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Adresgegevens:

Kerkstraat 14
Glanerbrug

Lokaal telefoonnummer:

053 - 431 23 89

Nieuws

Certificaten keurmerken verlengd
20-06-2024 / Wij zijn al enkele jaren de trotse bezitter van…
Lees verder
Uitbreiding rouwvervoer
19-06-2024 / We hebben er lang op moeten wachten, maar hij…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.