Donatie voor ouder-kindkamer MST

Als feestelijke aftrap van het 10-jarig jubileumjaar van Uitvaartcentrum Enschede mochten De Vrienden van het MST, voor het realiseren van een ouder-kindkamer, een mooie cheque in ontvangst nemen van het Vredehof Donatiefonds. Pedro Swier (Algemeen Directeur) van Vredehof overhandigde een cheque t.w.v. € 1.500,– aan Rianne Ligtenberg (Fondsenwerver) van de Vrienden van het MST.
Met o.a. deze bijdrage kan een ouder-kindkamer op de afdeling oncologie gerealiseerd worden. Als een kind opgenomen moet worden voor de behandeling van kanker, is het voor ouders het allerbelangrijkste om dag en nacht bij hun kind te kunnen zijn. Een ouder-kindkamer is een patiëntenkamer met een eigen ouderverblijf. De ruimtes zijn te scheiden door een deur voor rust en privacy. De oncologie patiëntjes brengen veel tijd in het ziekenhuis door, waarbij er extra aandacht is voor een zo normaal mogelijk leefklimaat. Met een ouder-kindkamer hebben ouder en kind meer privacy, maar toch ook nabijheid. En dat is zo belangrijk. De verwachting is begin september de kamer te kunnen openen.
.
Donatie Vredehof voor Vrienden van MS
.
Het Vredehof Donatiefonds helpt organisaties helpen. Het fonds verstrekt donaties aan organisaties die zich bezighouden met de laatste levensfase en het overlijden van mensen.
< Alle nieuwsberichten
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Bereikbaarheid Uitvaartcentrum Almelo
In verband met wegwerkzaamheden aan de Willem de Clercqstraat is Uitvaartcentrum…
Lees verder
FC Twente gedenkplek Westerbegraafplaats
Op vrijdag 29 oktober was de officiële opening van de FC…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.