Vredehof. Vertrouwd dichtbij (blog)

Het gevoel dat iemand naast je staat en er voor je is op een van de meest kwetsbare momenten van je leven. Die blik van herkenning, het komt goed. Je voelt je gesterkt en weet dat je kunt vertrouwen op de mensen om je heen. Zodat je uiteindelijk kunt terugkijken met een goed gevoel. Welkom bij Vredehof. Vertrouwd dichtbij.

Vertrouwd en dichtbij voor de wereld om ons heen.

Hoe wij vertrouwd dichtbij staan, daar vertellen wij u graag meer over. Op onze blogpagina zijn interviews en blogs over interessante onderwerpen te vinden, die passen bij onze kernwaarden.

Naast onze missie en visie hebben we ook zogenaamde “kernwaarden” vastgesteld. Deze kernwaarden zijn Vredehof ten voeten uit. Ze maken onze organisatie uniek en stellen ons in staat om onze missie en visie te volbrengen.

Onze kernwaarden

Autoriteit / Empathie / Daadkracht / Etiquette

Autoriteit
Met bijna anderhalve eeuw ervaring is Vredehof de autoriteit bij uitstek. Een positie die je niet verwerft door stil te staan, maar door vooruit te lopen en maatschappelijk een rol van betekenis te spelen. Het is dankzij deze autoriteit dat Vredehof een bekende naam is; regionaal als uitvaartverzorger die vertrouwen geniet en (inter)nationaal als organisatie met waardevolle kennis en kunde.

Empathie
De medewerkers van Vredehof kenmerken zich door het vermogen de gevoelens van anderen altijd op waarde te schatten. Door op de voorgrond te treden wanneer daar behoefte aan is, en op de achtergrond te blijven wanneer dat volstaat. Door de jaren heen weet Vredehof medewerkers aan zich te binden wiens oprechte empathie niet in de weg staat van professionaliteit en effectiviteit.

Daadkracht
Een energieke aanpak om in het korte tijdsbestek tussen overlijden en uitvaart te bereiken wat gewenst is, vereist daadkracht. Of dat nou om een passende uitvaart gaat in samenspraak met familie en vrienden van de overledene, het aanwenden van expertise of om vragen omtrent het overlijden te beantwoorden.

Etiquette
In elke cultuur, religie en familie heeft het afscheid haar eigen etiquette. Het geheel van beleefdheidsregels en omgangsvormen om een waardige en passende dienstverlening te bieden. Vredehof is in staat om de etiquette in elke situatie te doorgronden en zich hiernaar te voegen.

Alle verhalen op onze blogpagina passen bij onze kernwaarden.

Welkom bij Vredehof. Vertrouwd dichtbij.

In dienst van het leven.

Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Donatie voor Hospice Borne
13-11-2023 / Afgelopen donderdag was Pedro Swier op bezoek bij Hospice…
Lees verder
Een goed gesprek
09-10-2023 / We wensen je mooie herinneringen toe en een goed…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.