Warm hart voor Ronald McDonald Huiskamer

27-03-2024 / Op donderdagochtend 21 maart waren wij in ons Uitvaartcentrum Almelo samen met Banketbakkerij Oonk gastheer van de maandelijkse ontbijtbijeenkomst van de Business BreakfastClub Twente.
De Business BreakfastClub Twente organiseert iedere maand een business breakfast. Hiermee ondersteunen zij de Ronald McDonald Huiskamer in het MST in Enschede.
Samen met Banketbakkerij Oonk boden wij alle ca. 100 leden een heerlijk ontbijt aan. Als dank mochten hij en Mark Oonk de mascotte van de Business Breakfastclub in ontvangst nemen.
.
Business Breakfastclub Twente is een maandelijkse netwerk-ontbijtbijeenkomst voor bedrijven en instellingen in Twente. Behalve een lekker ontbijt en een stuk gezelligheid op de vroege ochtend, bieden de ontbijtbijeenkomsten de ideale mogelijkheid tot het leggen van zakelijke contacten. De opbrengst komt geheel ten goede aan Stichting Ronald McDonald Huiskamer in het MST in Enschede. Hierdoor wordt de continuïteit van de Huiskamer gewaarborgd. De Ronald McDonald Huiskamer in Enschede biedt een tijdelijk thuis aan ouders/verzorgers van zieke of te vroeg geboren kinderen, die zijn opgenomen in het Medisch Spectrum Twente.
.
Op de foto Cora Kuipers van de Business Breakfastclub, Remien en Marc Oonk van Banketbakkerij Oonk en Pedro Swier van Vredehof.
< Alle nieuwsberichten
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Certificaten keurmerken verlengd
20-06-2024 / Wij zijn al enkele jaren de trotse bezitter van…
Lees verder
Uitbreiding rouwvervoer
19-06-2024 / We hebben er lang op moeten wachten, maar hij…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.