Donatie voor het nieuwe Hospice Almelo

5-10-2022 / Afgelopen maandag was Pedro Swier, Algemeen Directeur Vredehof Uitvaartverzorging, op bezoek bij het zojuist geopende Hospice Almelo. En niet zonder reden. Het hospice mocht van het Vredehof Donatiefonds een mooie cheque van € 8.000,–  in ontvangst nemen voor het inrichten van de woonkamer/multifunctionele ruimte van het hospice.

Het nieuw geopende hospice bevindt zich op de tweede verdieping van woonzorgcentrum de Koppel in Almelo en bestaat uit vier appartementen en een huiskamer. De appartementen zijn volledig ingericht en ook de huiskamer is van alle gemakken voorzien. Deze huiskamer is dan ook de centrale plek in Hospice Almelo, een plek van ontmoeten, voor de bewoners met hun naasten, met andere gasten en voor de vrijwilligers en zorgverleners. De huiskamer is de plek waar alles samen komt. Elise Meenderink, coördinator van het hospice geeft aan dat de donatie van Vredehof dan ook heel welkom is. Mede door deze donatie is de huiskamer een mooie en warme plek geworden.

“En dat is waar wij het voor doen!” geeft Pedro Swier aan. “Het Vredehof Donatiefonds is speciaal voor dit soort maatschappelijk belangrijke projecten. Vredehof. Vertrouwd dichtbij, dat is wie we zijn en deze donatie is daar een heel mooi voorbeeld van.”

Op de foto: Elise Meenderink, coördinator Hospice Almelo ontvangt de cheque van Pedro Swier, Algemeen Directeur Vredehof Uitvaartverzorging in aanwezigheid van Bert Vieleers en Piet de Joode bestuursleden Stichting Leendert Vriel.

Donatie voor Hospice Almelo

< Alle nieuwsberichten
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Samen, in alle rust
05-09-2023 / Wij hebben de ingang van de familiekamers bij Uitvaartcentrum…
Lees verder
Donatie voor project 1Twente en DementieTwente
27-06-2023 / Mede door een donatie van het Vredehof Donatiefonds liggen…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.