Bel bij overlijden: 088 1198 200

menu

Bel bij overlijden

088 1198 200

Home Uitvaartcentra Neede

Uitvaartcentrum Neede

Vredehof Aula Diekgraven Neede

Aula Diekgraven is een begrip in Neede. Opgezet vanuit de plaatselijke gemeenschap, biedt dit uitvaartcentrum alle faciliteiten voor een waardig afscheid. Het is een ruim en modern gebouw aan het karakteristieke kerkplein, in het hart van het dorp. Er is gelegenheid tot het houden van rouwdiensten en koffietafels, ook voor grote uitvaarten, die in Neede nog zeer gebruikelijk zijn.

Uitvaarcentrum Neede

Aula Diekgraven

24-uurs familiekamer

In de aula is een moderne en huiselijke 24-uurs familiekamer gerealiseerd waarin de overledene tot aan de dag van de uitvaart kan verblijven. De familie kan hier, net als thuis, indien gewenst ook bezoek kan ontvangen. Men kan zelf aan de kamer een heel eigen karakter geven door foto’s, muziek, tekeningen en andere persoonlijke items te plaatsen. Daarmee wordt de opbaring in Aula Diekgraven nog meer een verlengstuk van de thuissituatie. Hierin wordt alle vrijheid gegeven. Het enige waarop Vredehof toeziet is of de (brand)veiligheid niet in het geding is. Vredehof zal iedere dag een preventief controlebezoek verrichten. De familiekamer biedt daarnaast een goed alternatief wanneer een thuisopbaring om praktische of emotionele redenen niet wenselijk of mogelijk is.

Een impressie:

 

 

 

Uitvaartverzorgers Neede

Onze medewerkers bepalen onze dienstverlening. Inlevingsvermogen, flexibiliteit, professionaliteit en integriteit vormen de basis.

Uitvaartverzorger Enschede Neede Herman Achterhuis
Herman Achterhuis RU Meer informatie