Uitvaartverzorging Neede

Vredehof Aula Diekgraven Neede

Vredehof Aula Diekgraven is een begrip voor uitvaartverzorging in Neede. Opgezet vanuit de plaatselijke gemeenschap, biedt dit uitvaartcentrum alle faciliteiten voor een waardig afscheid. Het is een ruim en modern gebouw aan het karakteristieke kerkplein, in het hart van het dorp. Er is gelegenheid tot het houden van rouwdiensten en koffietafels, ook voor grote uitvaarten, die in Neede nog zeer gebruikelijk zijn.
De aula beschikt over parkeergelegenheid op eigen terrein.

Uitvaarcentrum Neede
Aula Diekgraven

24-uurs familiekamer

In de aula is een moderne en huiselijke 24-uurs familiekamer gerealiseerd waarin de overledene tot aan de dag van de uitvaart kan verblijven. De familie kan hier, net als thuis, indien gewenst ook bezoek  ontvangen. Men kan zelf aan de kamer een heel eigen karakter geven door foto’s, muziek, tekeningen en andere persoonlijke items te plaatsen. Daarmee wordt de opbaring in Aula Diekgraven nog meer een verlengstuk van de thuissituatie. Hierin wordt alle vrijheid gegeven.

Het enige waarop Vredehof toeziet is of de (brand)veiligheid niet in het geding is. Vredehof zal iedere dag een preventief controle-bezoek verrichten. De familiekamer biedt daarnaast een goed alternatief wanneer een thuisopbaring om praktische of emotionele redenen niet wenselijk of mogelijk is.

Een impressie:

 

Voorbespreking in Aula Diekgraven

De voorbespreking kan plaatsvinden in Aula Diekgraven, maar uiteraard ook bij u thuis. Samen met de uitvaartleider van Vredehof bespreekt u de mogelijkheden en maakt u de keuzes die ú belangrijk vindt. Uw wensen leggen we vervolgens vast en indien gewenst ontvangt u een kostenopgave. Deze vormen de basis wanneer de uitvaart daadwerkelijk voorbereid wordt. Zodat het precies zo gaat zoals u wilde. Uiteraard zijn aan een voorbespreking geen kosten verbonden.

Wilsbeschikking

Een wilsbeschikking biedt veel rust voor de nabestaanden, omdat het dan voor hen duidelijk is wat uw wensen en voorkeuren zijn. Download de wilsbeschikking hieronder.

Download direct een Wilsbeschikking

Duurzame uitvaart

Bij een uitvaart komen veel producten en processen kijken die een impact op het milieu hebben. Denk aan een kist, een urn, een grafmonument maar ook de rouwstoet, de catering en de bloemen. Bij het kiezen van een onderdeel van het afscheid is er veel verschil in duurzaamheid te maken. Ook in Aula Diekgraven is een duurzame uitvaart te realiseren.

Informatie over overlijden in de Gemeente Berkelland is te vinden op de website Overlijden – Gemeente Berkelland.

Uitvaartverzorgers Uitvaartverzorging Neede

Maak hieronder kennis met Herman Achterhuis, onze uitvaartverzorger voor Aula Diekgraven in Neede.

Herman Achterhuis uitvaartverzorger vredehof
Herman Achterhuis RU
Meer informatie
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Adresgegevens:

(Herv. Uitv. Ond. Neede/Vredehof)
Kostersteeg 4
Neede

Lokaal telefoonnummer:

0545 - 29 44 91

Nieuws

Keurmerken verlengd
21-07-2022 / Wij zijn de trotse bezitter van de certificaten Keurmerk…
Lees verder
Vredehof Periodiek 18
04-07-2022 / De betekenis van de termen wilsverklaring en wilsbeschikking worden…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.