Bel bij overlijden: 088 1198 200

menu

Bel bij overlijden

088 1198 200

Home Uitvaartcentra Enschede

Uitvaartcentrum Enschede

Uitvaartcentrum Vredehof Enschede

Uitvaartcentrum Enschede beschikt over een grote open, zeer lichte en toch intieme, hal. Een ruimte die voor meerdere doeleinden kan worden ingezet. Door de ruime opzet kunnen bezoekers voor o.a. de condoleance binnen worden opgevangen. De ruimte is ook geschikt voor een informeler samenzijn. In het uitvaartcentrum zelf zijn verschillende aula’s opgenomen, zowel in omvang als in karakter. Zo kan tegemoet worden gekomen aan specifieke wensen bij uitvaarten en daaraan verbonden plechtigheden.
In het uitvaartcentrum is een rolstoel en rollator beschikbaar voor gebruik door de bezoekers.

Uitvaartcentrum Enschede

Uitvaartcentrum Enschede

Uitvaart Enschede

Over de indeling van Uitvaartcentrum Enschede is heel goed nagedacht: aan vrijwel iedere wens kan worden voldaan, voorafgaand en tijdens het afscheid. Omvang en inrichting van ruimtes kunnen vergaand worden aangepast. Prettig is ook dat de entree zo is ingericht dat men bij slecht weer altijd naar binnen kan. Bij een condoleance hoeft men dan ook niet buiten te wachten. Steeds vaker komen verzoeken om betrokken te zijn bij het verzorgen van de overledene. Daarvoor is een aangepaste verzorgingsruimte en een naastgelegen opvangkamer speciaal geschikt gemaakt.

Open op elk moment

Door een eigen ingang zijn de vijf 24-uurs privé familiekamers gedurende de gehele opbaarperiode dag en nacht toegankelijk voor de familie. U mag de kamer indelen zoals u zelf wil. Neem bijvoorbeeld eigen foto’s of andere persoonlijke eigendommen mee. Zodoende kunt u in alle rust en persoonlijke sfeer afscheid nemen van uw dierbare. Iedere familiekamer heeft een eigen sfeer en uitstraling. De uitvaartverzorger in Enschede laat u hier volledig vrij in.

Goed toegankelijk

Uitvaartcentrum Enschede is uitstekend toegankelijk, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Het uitvaartcentrum heeft parkeergelegenheid voor ruim 50 auto’s op het eigen terrein. De vestiging ligt op korte afstand van de snelweg.

Contact

Bij vragen of opmerkingen over onze aula in Enschede kunt u te allen tijde contact opnemen. Onze ervaren uitvaartverzorgers in Enschede staan dag en nacht voor u klaar.

Impressie Uitvaartcentrum Enschede

 

 

Uitvaartverzorgers Enschede

Onze medewerkers bepalen onze dienstverlening. Inlevingsvermogen, flexibiliteit, professionaliteit en integriteit vormen de basis.

Uitvaartverzorgster enschede glanerbrug Lizette jonkers
Lizette Jonkers-Roelofs Meer informatie
Uitvaartverzorger Almelo Enschede Glanerbrug Johan Vrugteveen
Johan Vrugteveen RU Meer informatie
uitvaartverzorger enschede glanerbrug berry aarts
Berry Aarts RU Meer informatie
uitvaartverzorger enschede losser glanerbrug ron de leeuw
Ron de Leeuw RU Meer informatie
uitvaartverzorger enschede losser dennis flokstra
Dennis Flokstra RU Meer informatie
Uitvaartverzorger Enschede Neede Herman Achterhuis
Herman Achterhuis RU Meer informatie