Bel bij overlijden: 088 1198 200

menu

Bel bij overlijden

088 1198 200

Home Nieuws Wensboom Vredehof Donatiefonds in Deventer

Nieuwsoverzicht

Wensboom Vredehof Donatiefonds in Deventer

Gedurende de Deventer Uitvaart Inspiratiedagen op 23 en 24 november in Deventer staat er een bijzondere boom in het uitvaartcentrum aan de Diepenveenseweg 76 in Deventer:

De Wensboom van het Vredehof Donatie Fonds

Het Vredehof Donatie Fonds helpt organisaties helpen. Het fonds verstrekt donaties of subsidies aan organisaties die zich bezig houden met de laatste levensfase en het overlijden van mensen.

Is er een organisatie uit Deventer met een project, een wens of een idee dat hierbij past, en kan een donatie of subsidie helpen deze wens werkelijkheid te laten worden. Dan kan men tijdens de Uitvaart Inspiratie Dagen op 23 en 24 november een wenskaartje* in de speciale Vredehof Donatie Fonds Wensboom hangen. En wie weet, misschien helpt het Vredehof Donatiefonds deze organisatie dan helpen.

De wenskaartjes zijn uitsluitend verkrijgbaar en in te leveren tijdens de Uitvaart Inspiratiedagen op vrijdag 23 november van 19.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 24 november van 11.00 tot 15.00 uur.

* Alleen volledig ingevulde wenskaartjes die op 23 of 24 november worden ingeleverd zullen in behandeling worden genomen. Een speciale commissie bestaande uit o.a. de algemeen directeur van Vredehof, een lid van de R.v.C. van Vredehof en de adviseur Communicatie besluiten uiteindelijk welke verzoeken in aanmerking komen voor een bijdrage. Deze uitspraak is bindend.

Alle nieuwsberichten