Bel bij overlijden: 088 1198 200

menu

Bel bij overlijden

088 1198 200

Home Nieuws Deventer Uitvaart Inspiratiedagen

Nieuwsoverzicht

Deventer Uitvaart Inspiratiedagen

Op vrijdag 23 november van 19.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 24 november van 11.00 tot 15.00 uur organiseren wij samen met Herman Bakker Uitvaartzorg en Roelofs Uitvaartverzorging de Deventer Uitvaart Inspiratiedagen in het Uitvaartcentrum aan de Diepenveenseweg 76 in Deventer.

Tijdens deze dagen hebben de bezoekers de mogelijkheid zich te laten inspireren voor het organiseren van een heel persoonlijke uitvaart. Men heeft de mogelijkheid om op het gemak rond te kijken in de verschillende ruimten, zoals o.a. de afscheidsruimten en de twee privé-familiekamers. Tevens kunnen de bezoekers zich laten informeren over de voordelen van thanatopraxie (lichte balseming) en is er informatie over de mogelijkheden om zelf te helpen bij de verzorging van de dierbare. En uiteraard beantwoorden de medewerkers graag alle vragen rond het afscheid.

Daarnaast zijn er veel informatie-stands. Zo is bijvoorbeeld Declamo – Sprekers bij Uitvaarten aanwezig met een stand en is de donatie coördinator van het Deventer Ziekenhuis er om de bezoekers over de mogelijkheden van orgaandonatie voor te lichten.

Alle nieuwsberichten