Vredehof Periodiek 18

04-07-2022 / De betekenis van de termen wilsverklaring en wilsbeschikking worden nog wel eens door elkaar gehaald. Het heeft allebei te maken met het vastleggen van persoonlijke wensen en eisen, voor- en na overlijden. Maar wat is nou het verschil tussen beide documenten, wanneer leg je iets vast en wat is de rechtsgeldigheid van een wilsbeschikking (digitaal ingevuld of handgeschreven).

We gingen erover in gesprek met Jolanda Steenhuis, juridisch medewerker KienhuisHoving advocaten en notarissen, Marinka Hamstra, huisarts in Hengelo en bestuurslid van LHV, Huisartsenkring Twente en met Pedro Swier, Algemeen Directeur van Vredehof Uitvaartverzorging.

Deze interviews hebben we vastgelegd in het Vredehof Periodiek die onze relaties inmiddels hebben ontvangen. Ook zijn ze digitaal te lezen op onze zakelijke website https://vredehof.nl/zakelijk/bulletin/18/ en op onze blogpagina Indienstvanhetleven.nl.

Of download het Periodiek hier.

< Alle nieuwsberichten
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Keurmerken verlengd
21-07-2022 / Wij zijn de trotse bezitter van de certificaten Keurmerk…
Lees verder
Vredehof Periodiek 18
04-07-2022 / De betekenis van de termen wilsverklaring en wilsbeschikking worden…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.