Bel bij overlijden: 088 1198 200

menu

Bel bij overlijden

088 1198 200

Home Nieuws Binnen kijken in Uitvaarthuis Glanerbrug

Nieuwsoverzicht

Binnen kijken in Uitvaarthuis Glanerbrug

Op maandag 17 december zet Vredehof Uitvaartverzorging de deuren van het Uitvaarthuis Glanerbrug aan de Kerkstraat 14 wijd open. Van 19.00 tot 21.00 uur hebben de inwoners van Glanerbrug de mogelijkheid om rond te kijken in het Uitvaarthuis. Pedro Swier en Yvette Smeets van Vredehof zijn aanwezig om uitleg te geven over de mogelijkheden van het Uitvaarthuis en alle vragen te beantwoorden. De bezoekers kunnen op hun gemak rondkijken in de ontvangstruimte en de twee opbaarkamers die 24 uur per dag voor de familie toegankelijk zijn. Door het gebruik van een opbaarkamer heeft men het gevoel van een huiskameropbaring, maar dan niet bij de nabestaanden zelf thuis. Dit is dan ook de reden dat er is gekozen voor de naam Uitvaarthuis Glanerbrug.

Vredehof maakt daarnaast graag van de gelegenheid gebruik om de inwoners van Glanerbrug te vragen om mee te denken over de mogelijkheden van het gebruik van het Uitvaarthuis. Tips en ideeën hierover zijn die avond van harte welkom. Kom dan zeker langs. In het Parochiehuis naast de kerk staat de koffie klaar.

Het uitvaarthuis is voor alle inwoners van Glanerbrug, ongeacht gezindte, verzekering en de door de familie gekozen uitvaartondernemer.

Op de foto Yvette Smeets en Pedro Swier

Alle nieuwsberichten