Algemeen Directeur Pedro Swier

Algemeen Directeur Pedro Swier

“Een afscheid heel persoonlijk maken, dat kan bij ons.”

“Waar mensen rouwen, past een respectvolle houding en aandacht voor het persoonlijke verdriet. Na ruim 35 jaar in het vak, weet ik als geen ander wat de impact van de dood voor nabestaanden is en welke positie een uitvaartbegeleider daarin neemt. ”

Na meer dan 35 jaar in het vak en een dienstverband van ruim 25 jaar bij Vredehof kun je wel stellen dat Pedro Swier de weg in de uitvaartbranche goed kent. Het is dan ook bijna vanzelfsprekend dat hij nu aan het hoofd staat van het 150-jarig Vredehof. Naast het werk voor het Landelijk Team Forensische Opsporing, vindt hij het belangrijk dat de kennis binnen Vredehof gedeeld wordt met anderen.

“Daar worden we allemaal beter van en dat heeft weer als resultaat dat we de nabestaanden optimaal van dienst kunnen zijn. Binnen Vredehof, en ook in de branche en in de keten, doen we het niet alleen. Met elkaar zorgen we voor het meest optimale resultaat. Zo delen we onze expertise graag met onze partners in de keten, bijvoorbeeld over duurzaamheid (zoals GreenLeave), mortuariumbeheer en ‘online doodgaan’. Maar ook zaken als de nieuwe privacywetgeving en etiquette zijn zaken waar wij graag over vertellen. Daarnaast halen we ook experts naar ons toe, zodat we weer van hen kunnen leren. Kortom, het blijft een wisselwerking tussen verschillende expertises.”

Alle medewerkers
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Certificaten keurmerken verlengd
20-06-2024 / Wij zijn al enkele jaren de trotse bezitter van…
Lees verder
Uitbreiding rouwvervoer
19-06-2024 / We hebben er lang op moeten wachten, maar hij…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.