Bel bij overlijden: 088 1198 200

menu

Bel bij overlijden

088 1198 200

Home Uitvaartcentra Zwolle

Uitvaartcentrum Zwolle

Beukema Uitvaartverzorging Zwolle

Met ingang van 1 juni 2017 is Beukema Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van Vredehof Uitvaartverzorging. De naam Beukema Uitvaartverzorging blijft gehandhaafd. Een bewuste en zelfs vanzelfsprekende keus aangezien de naam, de uitstekende reputatie en de lokale verbondenheid in de regio, al jaren een vertrouwd begrip is voor het verzorgen van uitvaarten. Vera Bestebreurtje en Els Schaap zullen als de bekende gezichten in Zwolle en vanuit hun grote betrokkenheid bij de onderneming een rol van betekenis blijven spelen. Voor Vredehof is de overname van Beukema Uitvaartverzorging regionaal een mooie en logische uitbreiding. Vredehof heeft inmiddels vestigingen in een groot deel van Twente, en met een vestiging in Zwolle kan zij nu de inwoners in deze regio nog beter van dienst zijn.

Persoonlijke aandacht

Beukema Uitvaartverzorging wil voldoen aan hedendaagse verwachtingen en tegelijkertijd oog hebben voor ontwikkelingen in de samenleving. Op één punt willen wij echter toch graag ‘ouderwets’ blijven. De persoonlijke aandacht voor de nabestaanden stond én staat centraal in onze dienstverlening. Nu en in de toekomst. De keuze voor een uitvaartverzorger is immers een vertrouwenskwestie. Een vertrouwen dat wij nooit mogen en willen beschamen.

Vredehof heeft vele eigen uitvaartcentra in heel Twente. We zijn niet afhankelijk van anderen, dus de locaties zijn beschikbaar wanneer u wilt. Bovendien beschikken de locaties over alle faciliteiten. Heeft u voorkeur voor een andere plek? Dat kan ook, vrijwel iedere plek kan als uitvaartlocatie dienen. Een kerk is een bekende locatie, maar ook een verenigingsgebouw, een tuin, het verzorgingshuis, het dorpshuis of het lokale theater is mogelijk. Het enige dat nodig is, is toestemming van de eigenaar van het betreffende gebouw of de grond.

Beukema Uitvaartverzorging Zwolle

Vera Bestebreurtje en Els Schaap

Uitvaartverzorgers Zwolle

Onze medewerkers bepalen onze dienstverlening. Inlevingsvermogen, flexibiliteit, professionaliteit en integriteit vormen de basis.

uitvaartverzorgster deventer zwolle els schaap
Els Schaap RU Meer informatie
uitvaartverzorgster Deventer Zwolle vera bestebreurtje
Vera Bestebreurtje RU Meer informatie
Uitvaartverzorger Deventer Bathmen Zwolle Henk Stoevenbeld
Henk Stoevenbelt RU Meer informatie