Bel bij overlijden: 088 1198 200

menu

Bel bij overlijden

088 1198 200

Home Uitvaartcentra Hellendoorn

Uitvaartcentrum Hellendoorn

Peter van den Heuvel Uitvaartverzorging

Met ingang van 1 juli 2018 is Peter van den Heuvel Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van Vredehof Uitvaartverzorging. De naam Peter van den Heuvel Uitvaartverzorging blijft gehandhaafd. Een bewuste en zelfs vanzelfsprekende keus gezien de naam, de uitstekende reputatie en de lokale verbondenheid in de regio Hellendoorn-Nijverdal. Peter van den Heuvel Uitvaartverzorging is reeds ruim 17 jaar een vertrouwd begrip voor het verzorgen van uitvaarten. Hij zal dan ook als vertrouwd uitvaartverzorger in de regio Hellendoorn en Nijverdal een rol van betekenis blijven spelen.

Uitvaarten Hellendoorn-Nijverdal

Voor Vredehof is de overname van Peter van den Heuvel Uitvaartverzorging regionaal een mooie en logische uitbreiding. Vredehof heeft inmiddels vestigingen in een groot deel van Twente, en met deze uitbreiding kan zij nu de inwoners van de gemeente Hellendoorn-Nijverdal nog beter van dienst zijn.

uitvaartcentrum nijverdal hellendoorn

Pedro Swier (Algemeen Directeur Vredehof) en Peter van den Heuvel.

Uitvaartverzorgers Hellendoorn

Onze medewerkers bepalen onze dienstverlening. Inlevingsvermogen, flexibiliteit, professionaliteit en integriteit vormen de basis.

uitvaartverzorger hellendoorn nijverdal peter van den heuvel
Peter van den Heuvel Meer informatie