Bel bij overlijden: 088 1198 200

menu

Bel bij overlijden

088 1198 200

Home Nieuws Stichting 55+ winnaar lustrumactie

Nieuwsoverzicht

Stichting 55+ winnaar lustrumactie

Vredehof Uitvaartverzorging heeft maatschappelijk betrokken ondernemen hoog in het vaandel staan en ondersteunt jaarlijks vele verenigingen, stichtingen en projecten in heel Twente. In verband met het lustrum van Uitvaartcentrum Enschede had Vredehof speciaal voor de bezoekers van de Seniorenbeurs een mooie actie georganiseerd. De bezoekers van de Seniorenbeurs mochten bepalen welke vereniging of stichting een eenmalige donatie van € 250,00 in ontvangst zou mogen nemen. Na het tellen van de stemmen kwam de Stichting 55+ als duidelijke winnaar uit de bus.

Tijdens het goed bezochte Open Huis van zaterdag 10 juni jl. van Uitvaartcentrum Enschede kreeg de stichting de cheque overhandig door Pedro Swier, directeur Uitvaartverzorging van Vredehof. De stichting 55+ gaf aan erg blij te zijn met deze donatie. “Donaties zijn erg welkom”, geeft vice-voorzitter Eddy Koenderink aan, “de stichting, die geheel draait op vrijwilligers, kan helaas niet meer rekenen op gemeentelijke subsidies, geld voor extra’s is er dan ook niet of nauwelijks. De stichting zou graag een nieuwe beamer willen en met de donatie van Vredehof komt de aanschaf een stapje dichterbij.

De Stichting 55+ is in 1984 opgericht en creëert voorzieningen gericht op sociaal en cultureel welzijn op basis van vrijwilligheid. Meer informatie is te vinden op de website www.55plus-enschede.nl.

Op de foto v.l.n.r. Judith Cohen en Eddy Koenderink van Stichting 55+ krijgen de cheque uit handen van Pedro Swier, directeur Uitvaartverzorging van Vredehof.

Alle nieuwsberichten