Pedro Swier, voorzitter Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

Tilburg – 1 juni 2023. Persbericht Stichting Keurmerk Uitvaartzorg.
Op 1 juni 2023 is Pedro Swier gekozen als nieuwe voorzitter van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Het bestuur van de stichting is blij met hem als opvolger van Mijndert Rebel die sinds maart 2019 voorzitter was.

“Met Pedro krijgen wij een uitvaartman in hart en nieren als voorzitter. Iemand die als algemeen directeur van Vredehof een grote uitvaartonderneming leidt en tevens kernlid is van het team Postmortale Zorg van het Rampen Identificatie Team (RIT) van het Landelijk Team Forensische Opsporing (LTFO). Hij kent de sector dan ook goed en is daarnaast ook betrokken bij de ontwikkelingen rond postmortale zorg. Dat is met het oog op de huidige ontwikkelingen in het vakgebied een mooie aanvulling in het bestuur. Wij denken met hem een uitstekende voorzitter te hebben benoemd’, aldus Mijndert Rebel.

Pedro Swier is Algemeen Directeur/Bestuurder bij Vredehof. Hij is vanaf 1983 werkzaam in de uitvaartbranche en viert dit jaar dan ook zijn 40-jarig jubileum. Daarnaast is Pedro bestuurslid bij de  branchevereniging VMG en is Vredehof aangesloten bij de BGNU en Greenleave. Pedro Swier is tevens betrokken bij vele lokale en regionale maatschappelijke activiteiten.

< Alle nieuwsberichten
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Donatie voor Hospice Borne
13-11-2023 / Afgelopen donderdag was Pedro Swier op bezoek bij Hospice…
Lees verder
Een goed gesprek
09-10-2023 / We wensen je mooie herinneringen toe en een goed…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.