Opnieuw Keurmerk en ISO certificaat

Ondanks alle restricties en maatregelen waar de medewerkers van Vredehof het afgelopen moeilijke ‘coronajaar’ mee te maken hebben gekregen, hebben wij opnieuw het Keurmerk Uitvaartzorg (inclusief Mortuariumbeheer), het GreenLeave certificaat en het NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat behaald voor de gehele organisatie. Wij zijn trots op alle medewerkers die samen hebben gezorgd voor het behalen van dit mooie resultaat. Het ISO certificaat is van toepassing op het volgende: het regelen en uitvoeren van uitvaarten, het overbrengen en verlenen van de laatste zorg aan overledenen, mortuariumbeheer en thanatopraxie.

ISO 9001 legt de nadruk op klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering. Het beleid, de efficiëntie van bedrijfsvoering en de processen en procedures zijn geoptimaliseerd en getoetst aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Door het behalen van het ISO 9001 certificaat voor onze gehele bedrijfsvoering zijn de klanten van Vredehof dan ook verzekerd van een optimale en continue kwaliteit van de diensten.

In het kort gezegd:
Vredehof zegt wat ze doet,
Vredehof doet wat ze zegt,
en dat kan Vredehof ook bewijzen …

We blijven werken aan verbetering van onze dienstverlening, ISO is een continue proces waarbij onze processen, procedures en de klanttevredenheid blijvend worden gemeten. Uw mening is en blijft dus voor ons heel belangrijk.

Garantie voor kwaliteit

 

Pedro Swier en Inge Braamhaar
Pedro Swier en Inge Braamhaar
< Alle nieuwsberichten
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Keurmerken verlengd
21-07-2022 / Wij zijn de trotse bezitter van de certificaten Keurmerk…
Lees verder
Vredehof Periodiek 18
04-07-2022 / De betekenis van de termen wilsverklaring en wilsbeschikking worden…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.