Bel bij overlijden: 088 1198 200

menu

Bel bij overlijden

088 1198 200

Home Nieuws Lezing ‘Wat iedereen moet weten over euthanasie’ in Almelo

Nieuwsoverzicht

Lezing ‘Wat iedereen moet weten over euthanasie’ in Almelo

Na een succesvolle lezing in Enschede en Deventer, organiseren wij nu ook in Almelo de lezing ‘Wat iedereen moet weten over euthanasie’.
Euthanasie staat al vele jaren volop in de belangstelling. Dat geldt zeker sinds in 2002 de ‘Euthanasiewet’ van kracht is gegaan. Toch zijn er ook veel onduidelijkheden. Wanneer kom je voor euthanasie in aanmerking? Wat is de waarde van een euthanasieverklaring? Wie bepaalt wanneer een patiënt ‘ondraaglijk en uitzichtloos’ lijdt? En hoe verhoudt euthanasie zich tot die andere behandeling waarover ook regelmatig gesproken wordt: palliatieve sedatie.

De lezing wordt gehouden op woensdagavond 10 april van 19.00 tot 21.00 uur (zaal open vanaf 18.30 uur) in Uitvaartcentrum Almelo, Willem de Clercqstraat 89 in Almelo en wordt verzorgd door Rob Bruntink.
[Rob Bruntink is expert op het gebied van het levenseinde. Hij schrijft als journalist al ruim twintig jaar over palliatieve zorg, euthanasie en hospicezorg. Hij werkte onder meer als vrijwilliger in een hospice. Daarnaast heeft hij een eigen communicatiebureau (Bureau MORBidee), dat gericht is op het ‘praten over de dood’.]

Heeft u belangstelling om deze informatieve avond bij te wonen? Meldt u zich dan aan via  o.v.v. Lezing euthanasie Almelo en uw naam. U ontvangt een bevestiging. Het aantal stoelen is beperkt, vol is vol.

Alle nieuwsberichten