Lezing over het levenstestament in Almelo

In het kader van 150 jaar Vredehof organiseert Vredehof Uitvaartverzorging op 23 september a.s., in samenwerking met notariskantoor Ter Braak Willems Twentse Notarissen, een lezing met de titel  ‘Wat iedereen moet weten over het levenstestament’.

Heeft u er weleens bij stil gestaan wie uw belangen behartigt als u dit zelf niet meer kunt?
Een belangrijke vraag. Dit regelt u zelf door het opstellen van een levenstestament, zaken worden dan geregeld zoals u dit wenst. Mr. Dinand ter Braak vertelt tijdens deze lezing alles over de voordelen van het Levenstestament. Ook het onderwerp Schenken en Erven komt aan bod, evenals Erfbelasting met tips van de notaris hoe hierop te besparen.

De lezing wordt gehouden in Uitvaartcentrum Almelo, W. de Clercqstraat 89 in Almelo. Aanvang lezing om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. Na de lezing, rond 20.30 uur, staat de koffie klaar en is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

Aanmelden voor de bijeenkomst is mogelijk door het sturen van een mail naar events@vredehof.nl o.v.v. naam en aantal personen. Vol is vol.

Op de eerste dag van de herfst, op 23 september, wordt voor het eerst Vergankelijkheidsdag gehouden. Vergankelijkheidsdag is bedoeld om nadrukkelijk stil te staan bij uw sterfelijkheid. U te laten informeren over het belang van een Levenstestament is daar een mooi voorbeeld van. 

< Alle nieuwsberichten
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Bereikbaarheid Uitvaartcentrum Losser
Uitvaartcentrum Losser / Aula Vredehof aan de Bernard Leurinkstraat is in…
Lees verder
Sponsor MS-vereniging Twente
Zaterdag 11 januari jl mochten wij samen met FoodConnect het nieuwjaarsbuffet…
Lees verder