Koninklijke Onderscheiding voor Pedro Swier

26-04-2023 / Tijdens de traditionele lintjesregen op 26 april 2023 heeft onze Algemeen Directeur Pedro Swier uit handen van Burgemeester Roelof Bleker een lintje opgespeld gekregen. Pedro is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Een hele mooie erkenning voor alle bijzondere werkzaamheden die hij gedurende zijn hele carrière heeft uitgevoerd.
.
Koninklijke onderscheiding voor Pedro Swier
.
O.a. zijn lokale en regionale inzet bij de ontwikkeling van de FC Twente Uitvaart en het FC Twente Strooiveld werden met name genoemd. Maar in het bijzonder was er waardering voor de werkzaamheden die Pedro heeft uitgevoerd voor het Landelijk Team Forensische Opsporing (LTFO) na de vuurwerkramp in Enschede, na de Tsunami in Thailand en na de vliegtuigcrash in Tripoli en de MH17 ramp.
De betrokkenheid van Pedro bij de ondersteuning van familieleden werd als opvallend en indrukwekkend ervaren. Door de inzet van Pedro kregen vermiste personen weer een naam en werden ze, waar mogelijk, terug gebracht bij de nabestaanden.
.
Hierbij feliciteren wij Pedro met deze mooie en bijzondere onderscheiding.
.
Bestuur en medewerkers
Vredehof.
< Alle nieuwsberichten
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Donatie voor Hospice Borne
13-11-2023 / Afgelopen donderdag was Pedro Swier op bezoek bij Hospice…
Lees verder
Een goed gesprek
09-10-2023 / We wensen je mooie herinneringen toe en een goed…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.