Certificaten keurmerken verlengd

20-06-2024 / Wij zijn al enkele jaren de trotse bezitter van de certificaten Keurmerk Uitvaartzorg, GreenLeave en NEN-EN-ISO 9001:2015 voor de gehele organisatie. Afgelopen periode is onze volledige dienstverlening getoetst en we vinden het heel fijn te kunnen melden dat al deze certificaten zijn verlengd. Een heel mooi resultaat!

Het ISO certificaat is van toepassing op het volgende: het regelen en uitvoeren van uitvaarten, het overbrengen en verlenen van de laatste zorg aan overledenen, mortuariumbeheer en thanatopraxie.

ISO 9001 legt de nadruk op klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering. Het beleid, de efficiëntie van bedrijfsvoering en de processen en procedures zijn geoptimaliseerd en getoetst aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Door het behalen van het ISO 9001 keurmerk zijn de opdrachtgevers van Vredehof dan ook verzekerd van transparantie en een optimale en continue kwaliteit van de diensten. Het GreenLeave keurmerk laat zien dat Vredehof werkt conform de kernprincipes van GreenLeave, o.a. duurzame bedrijfsvoering, eerlijk zaken doen, goed werkgeverschap en maatschappelijke betrokkenheid.

Uiteraard betekent dit niet dat we nu klaar zijn, het behouden van de keurmerken is een continue proces waarbij onze processen, procedures, duurzame bedrijfsvoering en de klanttevredenheid blijvend worden gemeten. De mening van onze opdrachtgevers en nabestaanden blijft dus voor ons heel belangrijk.

Lees hier ook meer over het belang van deze Keurmerken.

< Alle nieuwsberichten
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

Nieuws

Certificaten keurmerken verlengd
20-06-2024 / Wij zijn al enkele jaren de trotse bezitter van…
Lees verder
Uitbreiding rouwvervoer
19-06-2024 / We hebben er lang op moeten wachten, maar hij…
Lees verder

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.