‘Vredehof vertrouwd dichtbiej. Dat is wel én wat wiej bint ’

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Nich allenig stoat wiej stil biej kwetsbare momeanten. Wiej hebt ok oag vuur angeleagnheden dee kwetsbaar bint of goat wörden en vuur de wearld um oons hen.

’n Schier vuurbeeld is oons Vredehof Donatiefonds, woarbiej wiej joarliks scheankingen doot an organisaties dee ’n wearld van oonderschel maakt. Hoo klean of groots eure biejdreage ok is.

Vrij vertaald…
Als Vredehof staan we niet alleen stil bij kwetsbare momenten. We hebben oog voor momenten waarop je kwetsbaar bent of dat gaat worden, en voor de wereld om ons heen. Een mooi voorbeeld daarvan is het Vredehof Donatiefonds. Jaarlijks doen we van daaruit schenkingen aan organisaties die een wereld van verschil maken, hoe klein of groot hun bijdrage ook is. Zoals bijvoorbeeld de donatie aan het Hospice in Almelo en aan het bijzondere Twentse project van 1Twente en DementieTwente. Maar ook ondersteuning door middel van het sponsoren van lokale en regionale activiteiten en het participeren in maatschappelijke netwerken vinden wij belangrijk. Wij maken sinds kort ook deel uit van Ronald McDonald Business Breakfastclub Twente.

Gezondheid is rijkdom
Wij werken op een scharnierpunt in mensenlevens. In situaties waar basiszekerheden vaak weggeslagen worden. Dat vergt ondernemerschap met het hart. Maatschappelijk betrokken ondernemen is voor ons een logisch gevolg.
Wat ook past bij Vredehof is de coöperatieve gedachte. Het samen dingen doen en er écht zijn voor de ander. In verdrietige dagen, maar ook bij het creëren van momenten die een  verschil maken. Als je gezond bent, sta je er nauwelijks bij stil. Toch is gezondheid je grootste rijkdom, dat geldt voor personen maar zeker ook voor bedrijven. Juist dan heb je de ruimte om er te zijn voor anderen en om elkaar te helpen.  En daar hebben wij het Vredehof Donatiefonds voor opgericht.

Het gevoel van thuis
Ik begon het verhaal van Vredehof in Twentse woorden, ofwel in de moedertaal van ons bedrijf.  Vredehof is immers al sinds 1869 gevestigd en geworteld in Twente. En ook al hoor je dit mooie dialect steeds minder in openbare ruimten, binnenhuis wordt het nog vaak gesproken. Voor oudere mensen en voor hen die vergeetachtig worden is het vaak de taal die ze het langst begrijpen en blijven spreken. Daarom; Twents past bij Vredehof. Het is vertrouwd dichtbiej.

Pedro Swier
Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.