Beheer Mortuaria

Mortuariumbeheer door Vredehof

Steeds meer instellingen en organisaties met een mortuarium of aula in eigen beheer, gaan over tot uitbesteding. Dit kan zijn vanuit kostenoogpunt of in het kader van herdefiniëring van de eigen kernactiviteiten. Beheer door Vredehof is een aantrekkelijk alternatief. Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring op dit vlak en het sluit naadloos aan bij de werkzaamheden van onze medewerkers.

Professionaliteit en continuïteit van uw dienstverlening is hierdoor gegarandeerd. Bovendien kunt u uw diensten door deze uitbesteding aanbieden tegen marktconforme tarieven, wat voor een niet gespecialiseerde organisatie vaak moeilijk  te realiseren is.

Wij gaan hierover graag met u in gesprek.

Branchevereniging

Vredehof is aangesloten bij de branchevereniging VMG (Vereniging van Mortuariumbeheerders in de Gezondheidszorg). Als het er op aan komt, wilt u immers zeker weten dat de onderneming en de medewerker die een uitvaart verzorgen, optimaal zijn geïnformeerd en u professioneel van dienst kunnen zijn. Kennis- en informatieoverdracht en actief meedenken over ontwikkelingen in de branche en op ons vakgebied zijn voor Vredehof dan ook heel belangrijk.

De gedragscode voor leden van de VMG kunt u hier lezen of downloaden.

Hier kunt u de Algemene voorwaarden van de VMG lezen of downloaden.

 

Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.