Specialismen en ISO 9001

Wij gaan verder waar een ander ophoudt

De vragen vanuit de professionele markt worden steeds specifieker en daardoor specialistischer. Dat vereist ook verdere specialisering in deze onderdelen. Vredehof laat haar medewerkers daarom gerichte opleidingen volgen. Waar nodig laten we werkzaamheden certificeren. Alleen door heel nauwgezet en specifiek de vraag vanuit de professionele markt te volgen, kunnen wij daarop een goed antwoord geven.

Enkele voorbeelden van onze specialisaties:

  • Overledenenvervoer met de noodzaak om DNA sporen veilig te stellen.
  • Het verzorgen van obducties op verzoek van ziekenhuizen of medisch specialisten.
  • Het verzorgen van thanatopraxie op verzoek van andere uitvaartondernemingen.

Het ISO 9001:2015 Certificaat

Wij zijn trots te kunnen melden dat wij, naast het Keurmerk Uitvaartzorg en ISO voor het bedrijfsonderdeel Postmortale Zorg, nu het NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat hebben behaald voor onze gehele organisatie.

Het ISO certificaat is van toepassing op het volgende: het regelen en uitvoeren van uitvaarten, het overbrengen en verlenen van de laatste zorg aan overledenen, mortuariumbeheer en thanatopraxie.

ISO 9001 legt de nadruk op klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering. Het beleid, de efficiëntie van bedrijfsvoering en de processen en procedures zijn geoptimaliseerd en getoetst aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Door het behalen van het ISO 9001 certificaat voor onze gehele bedrijfsvoering zijn de klanten van Vredehof dan ook verzekerd van een optimale en continue kwaliteit van de diensten.

In het kort gezegd:
Vredehof zegt wat ze doet,
Vredehof doet wat ze zegt
En dat kan Vredehof ook bewijzen …

Uiteraard betekent dit niet dat we nu klaar zijn, ISO is een continue proces waarbij onze processen, procedures en de klanttevredenheid blijvend worden gemeten. Uw mening is en blijft dus voor ons heel belangrijk.

Overlijden melden • 24 uur per dag:
088 1198 200

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

088 1198 200 info@vredehof.nl

De juiste keuze

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, maar we ondersteunen die overtuiging graag met een aantal keurmerken die we met trots voeren.