Bel bij overlijden: 088 1198 200

menu

Bel bij overlijden

088 1198 200

Home Zakelijk Diensten Specialismen en ISO 9001

Specialismen en ISO 9001

 

Wij gaan verder waar een ander ophoudt

De vragen vanuit de professionele markt worden steeds specifieker en daardoor specialistischer. Dat vereist ook verdere specialisering in deze onderdelen. Vredehof laat haar medewerkers daarom gerichte opleidingen volgen. Waar nodig laten we werkzaamheden certificeren. Alleen door heel nauwgezet en specifiek de vraag vanuit de professionele markt te volgen, kunnen wij daarop een goed antwoord geven.

Enkele voorbeelden van onze specialisaties:

  • Overledenenvervoer met de noodzaak om DNA sporen veilig te stellen.
  • Het verzorgen van obducties op verzoek van ziekenhuizen of medisch specialisten.
  • Het verzorgen van thanatopraxie op verzoek van andere uitvaartondernemingen.

Het ISO 9001 Certificaat

Uitvaartverzorging gaat niet alleen om het regelen en uitvoeren van de uitvaart, de verzorging van de overledene is een heel belangrijk onderdeel in het afscheidsproces. In veel gevallen is het ook niet meer alleen de taak van de postmortale medewerker, maar gebeurt de laatste zorg samen met de familie van de overledene. Een goede begeleiding is dan uiteraard noodzakelijk. Ook de termijn van lijkbezorging is verruimd, de duur van afscheid nemen is langer geworden, zodat een deskundige laatste zorg nog belangrijker is geworden. Vredehof heeft voor dit onderdeel dan ook speciaal opgeleide postmortale medewerkers in dienst, zij zijn tevens beschikbaar voor collega-uitvaartondernemingen.

Het ISO certificaat Postmortale Zorg is van toepassing op de volgende onderdelen: het overbrengen van de overledene, het verlenen van de laatste zorg aan de overledene, het mortuariumbeheer en thanatopraxie.

ISO 9001 legt de nadruk op klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering. Het beleid, de efficiëntie van bedrijfsvoering en de processen en procedures rond de Postmortale Zorg zijn geoptimaliseerd en getoetst aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Door het behalen van het ISO 9001 certificaat zijn de klanten van Vredehof dan ook verzekerd van een optimale en continue kwaliteit van de diensten.